প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তিরু কে কমারাজগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
15 JUL 2024 4:57PM by PIB Imphal
তিরু কে কমারাজগী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্তা তিরু কে কমারাজ নিংশিংলি। মহাক্কী মীৎয়েং শানবা লুচিংবা অমসুং লায়রবশিংগী ফিবম ফগৎনবা থবকশিংগীদমক মহাক পাক-শন্না ইকায়খুম্নরি। লাইরিক-লাইশুগী লমদা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং লাম্বা লৈতে। মহাক্কী ফিদমশিং থবক ওইনা পাংথোক্নবা অমসুং মীওইবগী অৱাবা মশক খঙবা খুন্নাই অমা শেমগৎনবা ঐখোয়না অমুক হন্না ঐখোয়গী থাজবা পীরি”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Thiru K. Kamaraj
15 JUL 2024 4:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Thiru K. Kamaraj on his birth anniversary.
The Prime Minister posted on X;
“Remembering Thiru K. Kamaraj on his birth anniversary. He is widely respected for his visionary leadership and efforts to uplift the poor. His contribution to sectors like education remain unparalleled. We reiterate our commitment to fulfil his ideals and build a society that is just and compassionate.”