গৃহ মন্ত্ৰালয়
শ্ৰী অমৰনাথ যাত্ৰাৰ উপলক্ষে সকলো ভক্তক শুভেচ্ছা জনাইছে কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে
শ্ৰী অমৰনাথ যাত্ৰা হৈছে ভাৰতীয় সংস্কৃতিৰ পৰম্পৰা আৰু কালজয়ীতাৰ এক চিৰন্তন প্ৰতীক
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ নেতৃত্বত আমাৰ চৰকাৰ ভক্তসকলৰ নিৰাপদ, মসৃণ আৰু সুখদায়ক যাত্ৰাৰ বাবে প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ
চৰকাৰে সম্ভাৱ্য সকলো ব্যৱস্থা কৰিছে যাতে ভক্তসকলে কোনো অসুবিধাৰ সন্মুখীন নহয়-শ্ৰী অমিত শ্বাহ
29 JUN 2024 5:49PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে আজিৰে পৰা আৰম্ভ হোৱা শ্ৰী অমৰনাথ যাত্ৰা উপলক্ষে সকলো ভক্তক শুভেচ্ছা জনাইছে।
টুইটাৰ প্লেটফৰ্মত শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়,
“শ্ৰী অমৰনাথ যাত্ৰা ভাৰতীয় সংস্কৃতিৰ পৰম্পৰা আৰু কালজয়ীতাৰ এক চিৰন্তন প্ৰতীক। আজি এই ঐশ্বৰিক যাত্ৰাৰ আৰম্ভণি। বাবাৰ দৰ্শন-পুজনৰ বাবে যোৱা সকলো ভক্তৰ প্ৰতি মোৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিলোঁ।
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী জীৰ নেতৃত্বত আমাৰ চৰকাৰ ভক্তসকলৰ নিৰাপদ, মসৃণ আৰু সুখদায়ক যাত্ৰাৰ প্ৰতি দায়বদ্ধ৷ চৰকাৰে সম্ভাৱ্য সকলো ব্যৱস্থা গ্ৰহণ কৰিছে, যাতে ভক্তসকলে কোনো অসুবিধাৰ সন্মুখীন নহয়। হৰ-হৰ মহাদেৱ!”

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah greets all devotees on the occasion of Shri Amarnath Yatra
Shri Amarnath Yatra is an eternal symbol of tradition and timelessness of Indian culture
Under the leadership of PM Shri Narendra Modi, our government is committed to safe, smooth and pleasant journey of the devotees
Government has made all possible arrangements so that devotees do not face any inconvenience - Shri Amit Shah
29 JUN 2024 5:49PM by PIB Delhi
The Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah has greeted all the devotees on the occasion of Shri Amarnath Yatra, which began today.
In a post on the X platform, Shri Amit Shah said that "Shri Amarnath Yatra is an eternal symbol of the tradition and timelessness of Indian culture. Today marks the beginning of this divine journey. I extend my best wishes to all the devotees for Baba's darshan-pujan. Our government under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi ji is committed to safe, smooth and pleasant journey of the devotees and has made every possible arrangement so that the devotees do not face any inconvenience. Har-Har Mahadev! "