মাইক্রো, স্মোল অমসুং মেদিয়ম ইন্তর্প্রাইজেস মন্ত্রালয়
শ্রী জিতন রাম মানঝীনা খাদি এন্দ ভিলেজ ইন্দস্ত্রিজ কম্মিসন(কে ভি আই সি)গী স্কিমশিং/থৌরমশিংগী ফিবম হন্না য়েংশিনখ্রে
29 JUN 2024 1:08PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিদা খাদি অমসুং ভিলেজ ইন্দস্ত্রিজ সেক্তর চাউখৎনবা খাদি এন্দ ভিলেজ ইন্দস্ত্রিজ কম্মিসন(কে ভি আই সি)না পায়খৎলিবা স্কিমশিং/থৌরমশিংগী ফিবম এম.এস.এম.ইগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জিতন রাম মানঝী অমসুং এম.এস.এম.ইগী রাজ্য মন্ত্রী সোভা কারান্দলাজেনা হন্না য়েংশিনখ্রে। মীফম অদুদা কে.ভি.আই.সিগী চিয়ার্মেন শ্রী মনোজ কুমার অমসুং এম.এস.এম.ই মিনিস্ত্রি অমসুং কে.ভি.আই.সিগী সেনিয়ার ওফিসিএলশিংশু শরুক য়াখি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তরনা হায়খি কে.ভি.আই সেক্তর চাউখৎনবা অমসুং খাদি খুৎহৈবশিং শৌগৎনবা পায়খৎলিবা স্কিমশিংদা হেন্না পাকথোক-চাউথোকহনবা অমসুং ফগৎহনবা দরকার ওইরে।

Ministry of Micro,Small & Medium Enterprises
Shri Jitan Ram Manjhi reviews performance of the schemes/programmes run by Khadi and Village Industries Commission(KVIC)
29 JUN 2024 1:08PM by PIB Delhi
Union Minister for MSME, Shri Jitan Ram Manjhi and Minister of State for MSME Ms. Shobha Karandlaje reviewed the performance of the Schemes/programmes run by Khadi and Village Industries Commission(KVIC) for the development of Khadi and Village Industries(KVI) Sector in the Country with Shri Manoj Kumar, Chairman, KVIC. Senior Officials of the Ministry of MSME and KVIC were also present.
Union Minister emphasized the need to deepen and broaden the efforts through focused approach on implementation of schemes for promotion of KVI Sector and supporting Khadi artisans.