প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুগী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
20 JUN 2024 10:36AM by PIB Imphal
ঙসি ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুগী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি রাস্ত্রপতিগী পুন্সিগী খোঙচৎ অসিনা মীওই করোর কয়াদা থাজবা পীরে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“রাস্ত্রপতিজিগী মফমদা মপোক নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মহাক্কী তমজনফম ওইরবা থবক অমসুং কৎথোকপা অসিনা ঐখোয় খুদিংমক্তা ইথিল পীরে। মহাক্কী লৌশিং অমসুং লায়রবা অমসুং তোল্লবশিংগী সেবা তৌনবা তকশিনবা অসিনা অকনবা লমজিংনবা শাফু অমা ওইরি। মহাক্কী পুন্সিগী খোঙচৎ অসিনা মীওই করোর কয়াদা থাজবা পীরে। মহাক্কী চোকথবা নাইদ্রবা থবকশিং অমসুং মীৎয়েং শানবা লুচিংবগী থবক অসিনা ভারতনা মতম পুম্নমক্তা মহাক ইকায়খুম্নগনি। ঈশ্বরগী মহাক্কী পুন্সি শাংবা অমসুং হকচাং ফবা পুন্সি অমা পীনবীবা ওইরসনু। @rashtrapatibhvn”

Prime Minister's Office
PM Shri Narendra Modi wishes Honorable President of India Smt Droupadi Murmu on her birthday
20 JUN 2024 10:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi wished the Honorable President of India, Smt Droupadi Murmu on her birthday today.
Shri Modi said that the President’s life journey gives hope to crores of people.
The Prime Minister posted on X:
“Warm birthday wishes to Rashtrapati Ji. Her exemplary service and dedication to our nation inspire us all. Her wisdom and emphasis on serving the poor and marginalised are a strong guiding force. Her life journey gives hope to crores of people. India will always be grateful to her for her tireless efforts and visionary leadership. May she be blessed with a long and healthy life. @rashtrapatibhvn”