ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀମତୀ ଦ୍ରୌପଦୀ ମୁର୍ମୁଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜନ୍ମ ଦିନରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ
20 JUN 2024 10:36AM by PIB Bhubaneswar
ଭାରତର ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀମତୀ ଦ୍ରୌପଦୀ ମୁର୍ମୁଙ୍କୁ ଆଜି ତାଙ୍କ ଜନ୍ମ ଦିନରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ଜୀବନ ଯାତ୍ରା କୋଟି କୋଟି ଲୋକଙ୍କୁ ଆଶା ଆଣି ଦେଇଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କୁ ଜନ୍ମ ଦିନରେ ହାର୍ଦ୍ଦିକ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ତାଙ୍କର ଉଦାହରଣଯୋଗ୍ୟ ସେବା ଓ ଦେଶପ୍ରତି ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ ମନୋଭାବ ଆମ ସମସ୍ତଙ୍କ ପାଇଁ ପ୍ରେରଣା । ଗରିବ ଓ ବଞ୍ଚିତ ବର୍ଗଙ୍କ ପ୍ରତି ତାଙ୍କ ସେବା ଆମକୁ ଦିଗଦର୍ଶନ ଦିଏ । ତାଙ୍କ ଜୀବନ ଯାତ୍ରା କୋଟି କୋଟି ଲୋକଙ୍କ ମନରେ ଆଶା ସଞ୍ଚାର କରିଛି । ତାଙ୍କ ଅଦମ୍ୟ ପ୍ରଚେଷ୍ଟା ଏବଂ ଦୂରଦର୍ଶୀ ନେତୃତ୍ୱ ପାଇଁ ଭାରତ ତାଙ୍କ ନିକଟରେ ସର୍ବଦା କୃତଜ୍ଞ ରହିବ । ତାଙ୍କର ଦୀର୍ଘ ଓ ନିରାମୟ ଜୀବନ କାମନା କରୁଛି । @rashtrpatibhvn ”

Prime Minister's Office
PM Shri Narendra Modi wishes Honorable President of India Smt Droupadi Murmu on her birthday
20 JUN 2024 10:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi wished the Honorable President of India, Smt Droupadi Murmu on her birthday today.
Shri Modi said that the President’s life journey gives hope to crores of people.
The Prime Minister posted on X:
“Warm birthday wishes to Rashtrapati Ji. Her exemplary service and dedication to our nation inspire us all. Her wisdom and emphasis on serving the poor and marginalised are a strong guiding force. Her life journey gives hope to crores of people. India will always be grateful to her for her tireless efforts and visionary leadership. May she be blessed with a long and healthy life. @rashtrapatibhvn”