রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা ইদ-উজ-জুহাগী য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
16 JUN 2024 6:06PM by PIB Imphal
ইদ-উজ-জুহা লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা লৈবাক্কী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি।
মহাক্কী পাউজেলদা, রাস্ত্রপতিনা হায়খি, ইদ-উজ-জুহা থৌরম লাকপদা, লৈবাক অসিগী মীয়াম অমসুং মপান লৈবাকশিংগী লৈরিবা ভারতমচাশিং, মরুওইনা মুস্লিম ইচিন-ইনাওশিং অমসুং ইচল-ইচেশিংদা ঐনা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
ইদ-উজ-জুহাগী শেংলবা থৌরম অসি ওইজবা থাদোকপা অমসুং কৎথোকপগী খুদম্নি। মসিনা নুংশিবা, মচিন-মনাও ওইবা অমসুং খুন্নাইগী নুংশিনবগী পাউজেল পীরি। কুহ্মৈ অসিনা ঐখোয়দা ইশাগী ওইজবা থিদনা মীওইবা খুন্নাইগী থবক তৌনবা ইথিল পীরি।
থৌরম অসিদা, ঐখোয়গী লৈবাক চাউখৎনবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফনবা পুন্না থবক তৌমিন্নবা ঐখোয় ৱাশক লৌরসি”।

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA’S GREETINGS ON THE EVE OF ID-UZ-ZUHA
16 JUN 2024 6:06PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu has greeted fellow citizens on the eve of Id-Uz-Zuha.
In her message the President has said, “On the occasion of Id-Uz-Zuha, I extend my heartiest greetings and best wishes to all fellow citizens and Indians abroad, especially our Muslim brothers and sisters.
The holy festival of Id-Uz-Zuha is a symbol of renunciation and sacrifice. It gives the message of love, brotherhood and social harmony. This festival inspires us for selfless service to humanity.
On this occasion, let us take a pledge to work together for the development and welfare of our nation”.
Please click here to see the President's message -