অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
দোক্তর সুকান্ত মজুমদার দিবলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্ত রিজন মিনিস্ত্রিগী মিনিস্তর ওফ স্তেৎকী ফম পায়খ্রে
11 JUN 2024 5:28PM by PIB Imphal
ঙসি দোক্তর সুকান্ত মজুমদার দিবলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্ত রিজন মিনিস্ত্রিগী মিনিস্তর ওফ স্তেৎকী ফম পায়খ্রে।
দোক্তর মজুমদারনা মেদিয়াগী মীওইশিংগা ৱারি শানখি অমসুং মহাক্কী মীৎয়েং শানবা লুচিংবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মফমদা মহাক্কী তৌবীমল খঙবা উৎচরি।
দোক্তর মজুমদারনা দোনর মিনিস্ত্রিগী সেনিয়ার ওফিসারশিংগা ৱারি শানখি অমসুং অৱাং-নোংপোক লমদম চাউখৎহন্নবা থম্লিবা মহাক্কী পান্দমগী মতাংদা ৱারি শানখি।

Ministry of Development of North-East Region
Dr.Sukanta Majumdar assumes charge as Minister of State for Ministry of Development of North East Region
11 JUN 2024 5:28PM by PIB Delhi
Dr. Sukanta Majumdar assumed charge as Minister of State in the Ministry of Development of North East Region here today.
Dr. Majumdar interacted with the media representatives and expressed his gratitude to the Prime Minister Shri Narendra Modi for his visionary leadership.
Dr. Majumdar interacted with the senior officers of DoNER ministry and talked about his vision for development of North East Region.