উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চল উন্নয়ন মন্ত্ৰালয়
ড০ সুকান্ত মজুমদাৰে উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চল উন্নয়ন মন্ত্ৰালয়ৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী হিচাপে দায়িত্ব গ্ৰহণ কৰে
11 JUN 2024 5:28PM by PIB Guwahati
ড০ সুকান্ত মজুমদাৰে আজি উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চল উন্নয়ন মন্ত্ৰালয়ৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী হিচাপে দায়িত্ব ভাৰ গ্ৰহণ কৰে।
ড০ মজুমদাৰে সংবাদ মাধ্যমৰ প্ৰতিনিধিসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক তেওঁৰ দূৰদৰ্শী নেতৃত্বৰ বাবে কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰে।
ড০ মজুমদাৰে উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চল উন্নয়ন মন্ত্ৰালয়ৰ জ্যেষ্ঠ বিষয়াসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে আৰু উত্তৰ-পূব অঞ্চলৰ উন্নয়নৰ বাবে তেওঁৰ দৃষ্টিভংগীৰ বিষয়ে অৱগত কৰে।

Ministry of Development of North-East Region
Dr.Sukanta Majumdar assumes charge as Minister of State for Ministry of Development of North East Region
11 JUN 2024 5:28PM by PIB Delhi
Dr. Sukanta Majumdar assumed charge as Minister of State in the Ministry of Development of North East Region here today.
Dr. Majumdar interacted with the media representatives and expressed his gratitude to the Prime Minister Shri Narendra Modi for his visionary leadership.
Dr. Majumdar interacted with the senior officers of DoNER ministry and talked about his vision for development of North East Region.