Ministry of Information & Broadcasting
Dr. Loganathan Murugan takes charge as Minister of State for Information and Broadcasting
11 JUN 2024 12:31PM by PIB Delhi
Dr L. Murugan today assumed charge as Union Minister of State for Information and Broadcasting. Speaking with media on the occasion Dr Murugan expressed his gratitude to Prime Minister Shri Narendra Modi for reposing his faith in him. He further stated the Ministry of Information and Broadcasting plays a key role in executing Government policies by acting as a communication bridge between the Government and the people of the country.
Dr Murugan stated that Government is committed to Garib Kalyan and this is exemplified by the Cabinet decision to build 3 crore rural and urban houses under Pradhan Mantri Awas Yojana.
Dr Murugan was welcomed by Secretary Shri Sanjay Jaju and other senior officials of the Ministry and Media Units under the Ministry.

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
দোক্তর লোগনাথন মুরুগন্না ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী রাজ্য মন্ত্রী ওইনা ফম লৌখ্রে
11 JUN 2024 12:31PM by PIB Imphal
দোক্তর এলো মুরুগন্না ঙসি ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী ওইনা ফম লৌখ্রে‍। দোক্তর মুরুগন্না থৌরমদুদা ৱা ঙাঙলদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু মহাক্কী মফমদা থাজবা থম্বিবগগীদমক তৌবিমল খঙবা উৎখি‍। লৈঙাক অমসুং লৈবাক মীয়ামগী মরক্তা ঈ-পাউ ফাওননবগী থোং অমা ওইদুনা ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাসস্তিং মন্ত্রালয়না লৈঙাক্কী খুজিল থৌরাংশিং পায়খৎপদা মরুওইবা থৌদাং য়াই হায়না মহাক্না মখা তাখি‍।
দোক্তর মুরুগন্না লৈঙাক অসি লায়রবশিংগী য়াইফনবা থবক থৌরমদা খোঙফম চেৎনা লেপ্পি অমসুং ৱাফম অসিবু প্রধান মন্ত্রী অৱাস য়োজনাগী মখাদা খুঙ্গং অমসুং ময়োল্লমূঊগী য়ুম করোর ৩ শাননবগী মন্ত্রী মন্দলনা লৌখিবা ৱারেপ্না তাকই হায়খি‍।
দোক্তর মুরুগনবু সেক্রেতরী শ্রী সঞ্জয় জাজু অমসুং মন্ত্রালয়গী অমদি মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা মীদিয়া য়ুনিৎকী অতৈ মকোক থোংবা থৌমীশিংনা তরাম্না ওকখি‍।