প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী মীখলদা অমুক হন্না মাইপাক্লকপদা রাস্ত্রপতি জেলেন্সকীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
মখা তানা নকশিন্ননা থবক তৌমিন্নবগী দরকার ওইবা অদু লুচিংবশিংনা ফোঙদোক্নখ্রে
য়ুক্রেন্দা চৎথরিবা মুক্নবা অসিগী মতাংদা, মীয়ামগী য়াইফনবা লৈরিবা ভারতকী ফিরেপ প্রধান মন্ত্রীনা খঙহনখি অমসুং ৱারি শান্নবা অমসুং দিপ্লোমেসিগী থবক পায়খৎনবা ভারতনা অমুক হন্না ফোঙদোকখি
06 JUN 2024 8:56PM by PIB Imphal
হন্দক পাংথোকখিবা সাধারন মীখলদা মাইপাকখিবগীদমক য়ুক্রেনগী রাস্ত্রপতি ভোলোদিমিয়র জেলেন্সকীনা ঙসি তেলিফোনগী খুৎথাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
রাস্ত্রপতি থাগৎলদুনা, লৈবাক অসিনা য়ুক্রেনগা লৈনরিবা মরী মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ভারতকী থাজবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না থমখি।
লৈবাক অনিগী মীয়াম কান্নবা ফংনবা অনৌবা হিরমশিংদা মতেং পাংনবা অমসুং নকশিন্ননা মখা তানা থবক তৌমিন্নবগী দরকার ওইবা অদু লুচিংবা অনিনা থমখি।
য়ুক্রেন্দা চৎথরিবা মুক্নবা অসিগী মতাংদা, মীয়ামগী য়াইফনবা লৈরিবা ভারতকী ফিরেপ প্রধান মন্ত্রীনা খঙহনখি অমসুং ৱারি শান্নবা অমসুং দিপ্লোমেসিগী খুৎথাংদা অথুবা মতমদা, শান্তি অমসুং তুংকোইবা ৱারোইশিন পুরক্নবা থবক পায়খৎনবা ভারতনা অমুক হন্না ফোঙদোকখি।
মখা তানা পাউ ফাউনবা হায়না লুচিংবশিং য়ানখি।

Prime Minister's Office
President Zelenskyy congratulates Prime Minister Narendra Modi on his re-election
The leaders underline the need for continued close engagement
On the ongoing conflict in Ukraine, PM highlights India’s people-centric approach and reiterates India’s call for dialogue and diplomacy
06 JUN 2024 8:56PM by PIB Delhi
The President of Ukraine, H.E. Mr Volodymyr Zelenskyy called Prime Minister, Shri Narendra Modi, today to congratulate him on the success in the recently-held general elections.
While thanking him, PM reaffirmed India’s commitment to further strengthen its partnership with Ukraine.
The two leaders underlined the need for continued close engagement and expand the mutually beneficial cooperation into newer areas for the benefit of the peoples of the two countries.
On the ongoing conflict in Ukraine, PM highlighted India’s people-centric approach and reiterated India’s support for all efforts for an early, peaceful and lasting resolution of the conflict through dialogue and diplomacy.
The two leaders agreed to stay in touch.