প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নেডাৰলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মাৰ্ক ৰুটে প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক পুনৰবাৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে
নেতাদ্বয়ে ভাৰত আৰু নেডাৰলেণ্ডৰ মাজৰ বিশেষ আৰু মূল্যৱান সম্পৰ্কৰ কথা উল্লেখ কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্ক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ ব্যক্ত কৰে
05 JUN 2024 10:12PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নেডাৰলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম মাৰ্ক ৰুটৰ সৈতে টেলিফোন যোগে বাৰ্তালাপ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী ৰুটে নিৰ্বাচনত সফলতাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীক অভিনন্দন জনায় আৰু ঐতিহাসিক তৃতীয় কাৰ্যকালৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰী ৰুটক তেওঁৰ উষ্ম শুভেচ্ছাৰ বাবে ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে আৰু দুয়োখন দেশৰ মাজত ঘনিষ্ঠ সম্পৰ্ক আগবঢ়াই নিয়াৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁৰ ব্যক্তিগত আগ্ৰহৰ বাবে প্ৰশংসা কৰে।
নেতাদ্বয়ে ভাৰত আৰু নেডাৰলেণ্ডৰ মাজত বিশেষ আৰু মূল্যৱান সম্পৰ্কৰ কথা উল্লেখ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দুয়োখন দেশৰ জনসাধাৰণৰ হিতৰ বাবে দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্ক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে কাম অব্যাহত ৰখাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ ব্যক্ত কৰে।

Prime Minister's Office
Netherlands Prime Minister Mark Rutte congratulates PM Narendra Modi on his re-election
The leaders underlined the special and valued relationship between India and the Netherlands
PM Modi reaffirms his commitment to further strengthen the bilateral ties
05 JUN 2024 10:12PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from H.E. Mr Mark Rutte, Prime Minister of the Netherlands.
PM Rutte congratulated PM Modi for success in the elections and extended best wishes for a historic third term.
PM thanked PM Rutte for his warm wishes and conveyed his appreciation for his personal interest in furthering the close relations between the two countries.
The leaders underlined the special and valued relationship between India and the Netherlands.
PM reaffirmed his commitment to continue to work for further strengthening the bilateral ties for the benefit of the people of the two countries.