প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভুতানদা থুংখ্রে
22 MAR 2024 10:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মার্চ 22-23, 2024দা চৎখিবা ভুতানগী স্তেৎ ভিজিৎ অমদা ঙসি পারোদা থুংখ্রে। খোঙচৎ অসি ভারত অমসুং ভুতানগী মরক্তা চাং নাইনা অৱাংবা থাংগী একচেঞ্জশিং তৌবগী চৎনবী অমসুং সরকার অসিনা মাগী নেবরহুদ ফার্স্ত পোলিসীদা মীৎয়েং চংবা অদুগী পরিং মখাদা চৎখিবনি।
প্রধান মন্ত্রীবু ভুতানগী প্রধান মন্ত্রী, ঐচ.ই. সেরিং তোবগেনা পারো এয়রপোর্ত্তা তরাম্না ওকখি অমসুং সেরেমোনিএল ৱেলকম পীখি।
খোঙচৎ অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা, ভুতানগী নীংথৌ, হিস মেজেস্তী জিগমে খেসর নামগ্যাল ৱাংচুক অমসুং ভুতানগী মরিশুবা নীংথৌ, হিস মেজেস্তী জিগমে সিনগ্যে ৱাংচুক্কা লোয়ননা উনগনি। প্রধান মন্ত্রীনা ভুতানগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ. ই. শ্রী সেরিং তোবগেগসু ৱারী শাগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা থিম্ফুদা গ্যালতসুএন জেৎসুন পেমা মাদর এন্দ চাইল্দ হোস্পিতাল অমা শঙ্গাগনি, মসি থিম্ফুদা ভারত সরকারগী মতেংগা লোয়ননা শাখিভা স্তেৎ-ওফ-দি-আর্ত হোস্পিতাল অমনি।

Prime Minister's Office
Prime Minister arrives in Bhutan
22 MAR 2024 10:35AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi arrived in Paro today on a State Visit to Bhutan from 22-23 March 2024. The visit is in keeping with the tradition of regular high-level exchanges between India and Bhutan and the Government’s emphasis on its Neighbourhood First Policy.
Prime Minister was warmly received by H.E. Tshering Tobgay, Prime Minister of Bhutan at Paro airport and accorded ceremonial welcome.
During the visit, Prime Minister will receive audience with His Majesty Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, the King of Bhutan and His Majesty Jigme Singye Wangchuck, the Fourth King of Bhutan. Prime Minister will also hold talks with the Prime Minister of Bhutan Tshering Tobgay.
Prime Minister will inaugurate the Gyaltsuen Jetsun Pema Mother and Child Hospital in Thimphu, a state-of-the-art hospital, built with the assistance of the Government of India in Thimphu.