প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জম্মু অমসুং কাস্মিরদগী ওন্ত্রেপ্রেনিউয়র অমা অমসুং সরকারগী কান্নবা ফংলবা নাজিমগা সেলফি নম্মিন্নখ্রে
07 MAR 2024 3:23PM by PIB Imphal
মহাক্না বিকসিত ভারত বিকসিত জম্মু অমসুং কাস্মির থৌরম মনুংদা ৱারি শানরিঙৈ মনুংদা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী পুলৱামাদগী ওন্ত্রেপ্রেনিউয়র অমা অমসুং সরকারগী কান্নবা ফংলবা নাজিমনা হায়জরকপদগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কা লোয়ননা সেলফি অমা নম্মিন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঐগী মরুপ নাজিমগা নিংশিংদুনা লৈহৌরগদবা সেলফি অমা নম্মিন্নখ্রে। মহাক্না পাংথোক্লিবা অদু থবক অদুদা ঐ অঙকপা পোকখি। মীয়ামগী মীতিন অমদা সেলফি অমা নম্নবা মহাক্না হায়রকখি অমসুং মহাক্কা উনবদা হরাওই। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM poses for selfie with Mr Nazim, an entrepreneur and government beneficiary from Jammu & Kashmir
07 MAR 2024 3:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi posed for a selfie with Mr Nazim, an entrepreneur and government beneficiary from Pulwama in Jammu & Kashmir upon the latter’s request during his interaction at Viksit Bharat Viksit Jammu Kashmir programme.
The Prime Minister posted on X:
“A memorable selfie with my friend Nazim. I was impressed by the good work he’s doing. At the public meeting he requested a selfie and was happy to meet him. My best wishes for his future endeavours.”