প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চিকিৎসালয়লৈ গৈ স্বামী স্মৰণানন্দ জী মহাৰাজৰ স্বাস্থ্যৰ বুজ ল’লে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
05 MAR 2024 9:08PM by PIB Guwahati
‘ৰামকৃষ্ণ মঠ আৰু ৰামকৃষ্ণ মিছন’ৰ অধ্যক্ষ শ্ৰীমত্ স্বামী স্মৰণানন্দ জী মহাৰাজৰ স্বাস্থ্যৰ বুজ ল’বলৈ কলকাতাৰ এখন চিকিৎসালয়লৈ যায় প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"কলকাতাত উপস্থিত হোৱাৰ পিছত চিকিৎসালয়লৈ গৈ ‘ৰামকৃষ্ণ মঠ আৰু ৰামকৃষ্ণ মিছন’ৰ অধ্যক্ষ শ্ৰীমত্ স্বামী স্মৰণানন্দ জী মহাৰাজৰ স্বাস্থ্যৰ বুজ লওঁ।
আমি সকলোৱে তেওঁৰ সুস্বাস্থ্য আৰু দ্ৰুত আৰোগ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰিছোঁ।"

Prime Minister's Office
PM visits hospital to enquire about health of Swami Smaranananda ji Maharaj
05 MAR 2024 9:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, went to a hospital in Kolkata to enquire about health of the President of Ramakrishna Math and Ramakrishna Mission, Srimat Swami Smaranananda ji Maharaj.
The Prime Minister posted on X:
"Upon reaching Kolkata, went to the hospital and enquired about the health of the President of Ramakrishna Math and Ramakrishna Mission, Srimat Swami Smaranananda ji Maharaj.
We are all praying for his good health and quick recovery."