প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মধ্য প্রদেসকী দিন্দোরিদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা অৱাবা তারবশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
29 FEB 2024 1:14PM by PIB Imphal
মধ্য প্রদেসকী দিন্দোরিদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা অৱাবা তারবশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে।
লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ পীরগনি অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“দিন্দোরিগী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ পীরগনি অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী@narendramodi”।

Prime Minister's Office
Prime Minister announces ex-gratia for the victims of road accident in Dindori, Madhya Pradesh
29 FEB 2024 1:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced ex-gratia for the victims of road accident in Dindori, Madhya Pradesh.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased and the injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased in the mishap in Dindori, MP. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”