প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রোজগার মেলাগী মখাদা, ফেব্রুৱারি ১২দা সরকারগী বিভাগশিং অমসুং ওর্গনাইজেসনশিংদা নৌনা থবক চঙলবা মীওইশিংদা এপ্পোইন্তমেন্ত লেত্তর লাখ ১ হেন্না য়েন্থোক্কনি
প্রধান মন্ত্রীনা নিউ দিল্লিদা ইন্তেগ্রেতেদ কমপ্লেক্স “কর্মায়োগী ভাবন”গী উরেপ-উয়ুং তমগনি
রোজগার মেলা অসি থবক ফংহন্নবা মরুওইনা লৌরিবা প্রধান মন্ত্রীগী থাজবা থবক ওইনা পাংথোক্নবা মাইকৈদা থাংজিনা খোঙথাং অমনি
নৌনা থবক চঙলবশিং ওনলাইন মোদুল কর্মায়োগী প্রারম্ভগী খুৎথাংদা মখোয় মশামক ত্রেনিং তৌজগনি
11 FEB 2024 3:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফেব্রুৱারি ১২,২০২৪ গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা সরকারগী বিভাগশিং অমসুং ওর্গনাইজেসনশিংদা নৌনা থবক চঙলবা মীওইশিংদা এপ্পোইন্তমেন্ত লেত্তর লাখ ১ হেন্না য়েন্থোক্কনি। থৌরম অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা নিউ দিল্লিদা ইন্তেগ্রেতেদ কমপ্লেক্স “কর্মায়োগী ভাবন”গী উরেপ-উয়ুং তমগনি। কমপ্লেক্স অসিনা মিসন কর্মায়োগীগী তোঙান-তোঙানবা য়ুম্বীশিংগী মরক্তা মতেং পীনবা অমসুং পুন্না থবক তৌমিন্নবা হেনগৎহনগনি।
রোজগার মেলা অসি লৈবাক্কী তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদা পাংথোক্কনি। থৌরাং অসি শৌগৎতুনা কেন্দ্র সরকারগী দিপার্তমেন্তশিং অমসুং রাজ্য সরকারশিং অমসুং য়ু.তিশিংনা থবকশিং হাপ্লি। নৌনা থবক খল্লবশিংনা সরকারগী তোঙান-তোঙানবা মিনিস্ত্রিশিং/দিপার্তমেন্তশিং হায়বদি রেভিনিয়ু দিপার্তমেন্ত, হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রি, হয়ার ইজুকেসন দিপার্তমেন্ত, এতোমিক ইনর্জি দিপার্তমেন্ত, ফাইনান্সিএল সর্বিসসেস দিপার্তমেন্ত, হেল্থ অমসুং ফেমিলি ৱেলফিয়ার মিনিস্ত্রি, ত্রাইবেল এফেয়ার্স মিনিস্ত্রি অমসুং রেলৱে মিনিস্ত্রিদা তোঙান-তোঙানবা ফমশিংদা চঙগনি।
রোজগার মেলা অসি লৈবাক অসিদা থবক ফংহন্নবা মরুওইনা লৌরিবা প্রধান মন্ত্রীগী থাজবা থবক ওইনা পাংথোক্নবা মাইকৈদা থাংজিনা খোঙথাং অমনি। রোজগার মেলানা মখা তানা থবক ফংবা হেনগৎহনগনি হায়বগী থাজবা থম্লি অমসুং মখোয় শক্তি ফংনবা অমসুং লৈবাক চাউখৎপগী থবকশিংদা হকথেংননা শরুক য়ানবগী খুদোংচাবা অমা নহারোলশিংদা পীগনি।
নৌনা থবক চঙলবশিং ওনলাইন মোদুল কর্মায়ো পোর্তেল iGOT, কর্মায়োগী প্রারম্ভগী খুৎথাংদা মখোয় মশামক ত্রেনিং তৌজনবগী খুদোংচাবা ফংলে অমসুং মফম অমদগী দিভাইস অমদগী হেক্তা তম্বা য়ারবা ফোর্মেত অসিদা ই-লার্নিং কোর্স ৮৮০ হেন্না ফংলি।

Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute more than 1 lakh appointment letters to newly inducted recruits in Government departments and organisations on 12th February
PM to also lay the foundation stone of Phase I of Integrated Complex “Karmayogi Bhavan” at New Delhi
Rozgar Mela is a step towards fulfilment of the commitment of PM to accord highest priority to employment generation
Newly inducted appointees to also train themselves through online module Karmayogi Prarambh
11 FEB 2024 3:15PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute more than 1 lakh appointment letters to newly inducted recruits on 12th February, 2024 at 10:30 AM via video conferencing.
On this occasion, Prime Minister will also lay the foundation stone of Phase I of the Integrated Complex “Karmayogi Bhavan” at New Delhi. This complex will promote collaboration and synergy amongst various pillars of Mission Karmayogi.
Rozgar Mela will be held at 47 locations across the country. The recruitments are taking place across Central Government Departments and State Governments/UTs supporting this initiative. The new recruits will be joining the Government in various Ministries/Departments viz. Department of Revenue, Ministry of Home Affairs, Department of Higher Education, Department of Atomic Energy, Ministry of Defence, Department of Financial Services, Ministry of Health & Family Welfare, Ministry of Tribal Affairs and Ministry of Railways in various positions.
Rozgar Mela is a step towards fulfilment of the commitment of the Prime Minister to accord highest priority to employment generation in the country. Rozgar Mela is expected to leverage further employment generation and provide gainful opportunities to the Youth for their empowerment and direct participation in National Development.
The newly inducted appointees are also getting an opportunity to train themselves through Karmayogi Prarambh, an online module on iGOT Karmayogi portal where more than 880 e-learning courses have been made available for ‘anywhere any device’ learning format.