Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah expresses happiness over former Prime Minister Chaudhary Charan Singh being awarded with Bharat Ratna
Home Minister expressed his gratitude to Prime Minister Shri Narendra Modi for honoring crores of farmers and working people of the country by honoring Chaudhary Saheb
Chaudhary Charan Singh remained dedicated to preserving democratic values throughout his life and fought the Emergency bravely
Through his decisions, Chaudhary Saheb showed the entire country that a farmer's son can make decisions ranging from the country's livelihood to policy issues
09 FEB 2024 3:41PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has expressed happiness over former Prime Minister Chaudhary Charan Singh being awarded with Bharat Ratna.
In his post on X (formerly Twitter), Shri Amit Shah expressed his gratitude to Prime Minister Shri Narendra Modi for honoring crores of farmers and working people of the country by honoring Chaudhary Saheb. He said thatChaudhary Charn Snigh ji, who was dedicated to farmers throughout his life, did many works for the welfare of farmers. Shri Shah said that Chaudhary Saheb remained dedicated to preserving democratic values throughout his life and fought the Emergency bravely. He added that through his decisions, Chaudhary Charan Singh ji showed the entire country that a farmer's son can make decisions ranging from the country's livelihood to policy issues.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী হোম অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী চৌধরী চরন সিংহবু ভারত রত্নগা লোয়ননা ইকায় খুম্নখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
চৌধরী সাহেবপু ইকায় খুম্নদুনা লৈবাক অসিগী লৌমী অমসুং শিনমী করোর কয়াবু ইকায় খুম্নবগীদমক হোম মিনিস্তরনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু মহাক্কী ওইবা তৌবিমল খংবা ফোংদোকখ্রে
চৌধরী চরন সিংহ পুন্সীচুপ্পা দেমোক্রেতিক ভেল্যুশিং ঙাক্তুনা থম্বদা কত্থোকখি অমসুং থৌনা ফনা ইমর্জেন্সী থেংনখি
চৌধরী সাহেবনা মহাক্কী ৱারেপশিংগী থোংদা লৈবাক পুম্ববু খংহনখি মদুদি লৌমী অমগী মচানা লৈবাক্কী লাইবলিহুদতগী হৌরগা পোলিসী ইশুশিং ফাওবা ৱারেপ লৌবা ঙম্মি
09 FEB 2024 3:41PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী হোম অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী চৌধরী চরন সিংহবু ভারত রত্ন লান্থোকখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
X (হান্নগী ত্বিতর)দা মহাক্কী পোস্ততা, শ্রী অমিত শাহনা চৌধরী সাহেবপু ইকায় খুম্নদুনা লৈবাক অসিগী লৌমী অমসুং শিনমী করোর কয়াবু ইকায় খুম্নবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু মহাক্কী ওইবা তৌবিমল খংবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি চৌধরী চরন সিংহ জী মহাক্কী পুন্সীচুপ্পা লৌমীশিংদা কত্থোকখি অমসুং লৌমীশিংগী য়াইফনবা থবক কয়া তৌবিরম্মি। শ্রী শাহনা হায়খি মদুদি চৌধরী সাহেব পুন্সীচুপ্পা দেমোক্রেতিক ভেল্যুশিং ঙাক্তুনা থম্বদা কত্থোকখি অমসুং থৌনা ফনা ইমর্জেন্সী থেংনখি। মহাক্না মখা তাখি মদুদি চৌধরী চরন শিংহ জীনা মহাক্কী ৱারেপশিংগী থোংদা লৈবাক পুম্ববু খংহনখি মদুদি লৌমী অমগী মচানা লৈবাক্কী লাইবলিহুদতগী হৌরগা পোলিসী ইশুশিং ফাওবা ৱারেপ লৌবা ঙম্মি।