পথ পৰিবহণ আৰু ঘাইপথ মন্ত্ৰালয়
শ্ৰী নীতিন গাডকাৰীয়ে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ ৰাষ্ট্ৰীয় ঘাইপথ (ফ্ৰন্টিয়াৰ হাইৱে)ৰ সৰলী-হুৰি অংশ সামৰি পেকেজ-১ নিৰ্মাণৰ বাবে ৬২৬.৯২ কোটি টকাৰ অনুমোদন দিয়ে
06 FEB 2024 3:20PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় পথ পৰিবহণ আৰু ঘাইপথ মন্ত্ৰী শ্ৰী নীতিন গাডকাৰীয়ে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ ৰাষ্ট্ৰীয় ঘাইপথ-৯১৩ (সীমান্ত ঘাইপথ)ৰ চাৰ্লি-হুৰি শাখাক সামৰি পেকেজ-১ নিৰ্মাণৰ বাবে ৬২৬.৯২ কোটি টকা অনুমোদন কৰে।
এক ছ'চিয়েল মিডিয়া পোষ্টত তেওঁ কয় যে কুৰুং কুমে জিলাৰ ইপিচি মোডত সম্পাদন কৰা এই ৩৫ কিলোমিটাৰ প্ৰকল্পটোৰ লক্ষ্য হৈছে যান-বাহনৰ প্ৰবাহ নিৰৱচ্ছিন্ন আৰু সুৰক্ষিত কৰা। তাৎপৰ্যপূৰ্ণভাৱে তেওঁ লগতে কয়, " ই অঞ্চলটোৰ গাওঁসমূহৰ বাবে বছৰজোৰা সংযোগ স্থাপন কৰে, জিলাখনৰ পাহাৰীয়া অঞ্চলসমূহত আৰ্থ-সামাজিক বিকাশক অনুপ্ৰেৰিত কৰে," ।

Ministry of Road Transport & Highways
Shri Nitin Gadkari sanctions Rs 626.92 crore for the construction of package-1, encompassing the Sarli-Huri section of NH-913 (Frontier Highway) in Arunachal Pradesh
06 FEB 2024 3:20PM by PIB Delhi
Union Minister of Road Transport & Highways, Shri Nitin Gadkari sanctioned Rs 626.92 crore for the construction of package-1, encompassing the Sarli-Huri section of NH-913 (Frontier Highway) in Arunachal Pradesh.
In a social media post, he said that this 35 km project, executed on EPC mode in the Kurung Kumey district, aims to ensure seamless and secure traffic flow. Significantly, it establishes year-round connectivity for villages in the region, catalyzing socio-economic development in the hilly areas of the district,he added.