প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কোমোৰছৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে পুনৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে আজালি আছৌমানিক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
29 JAN 2024 10:30PM by PIB Guwahati
আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজালি আছৌমানীক ক’মৰ’ছৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে পুনৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁ কয় যে তেওঁ ভাৰত-ক’মৰ’ছৰ অংশীদাৰিত্ব, ভাৰত-আফ্ৰিকা অংশীদাৰিত্ব আৰু ‘ভিজন সাগৰ’ক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে আগ্ৰহী।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰি লিখিছে:
"ক'ম'ৰ'ছৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে পুনৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে আজালি আছৌমানীক আন্তৰিক অভিনন্দন। ভাৰত-কোমৰ'ছৰ অংশীদাৰিত্ব, ভাৰত-আফ্ৰিকা অংশীদাৰিত্ব আৰু 'ভিজন সাগৰ'ক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে একেলগে কাম কৰি যাবলৈ আগ্ৰহী।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Azali Assoumani on being re-elected as Comoros Prez
29 JAN 2024 10:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Azali Assoumani on being re-elected as the President of Comoros today.
He further said that he looks forward to further strengthen India-Comoros partnership, India-Africa partnership and ‘Vision Sagar.’
The Prime Minister posted on X:
"Heartiest congratulations Azali Assoumani on your re-election as the President of Comoros. Look forward to continue working together to further strengthen India-Comoros partnership, India-Africa partnership and ‘Vision Sagar.’"