প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কোমোরোজগী রাস্ত্রপতি ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা অজালি অসৌমনি প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
29 JAN 2024 10:30PM by PIB Imphal
ঙসি কোমোরোজগী রাস্ত্রপতি ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা অজালি অসৌমনি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না হায়খি ভারত-কোমোরোজ মরী, ভারত-অফ্রিকা মরী অমসুং ‘ভিজন সাগর’ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহনগনি হায়বগী থাজবা মহাক্না থম্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“অদোম কোমোরোজগী রাস্ত্রপতি ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা অজালি অসৌমনি থম্মোয় শেংনা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ভারত-কোমোরোজ মরী, ভারত-অফ্রিকা মরী অমসুং ‘ভিজন সাগর’ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মখা তানা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Azali Assoumani on being re-elected as Comoros Prez
29 JAN 2024 10:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Azali Assoumani on being re-elected as the President of Comoros today.
He further said that he looks forward to further strengthen India-Comoros partnership, India-Africa partnership and ‘Vision Sagar.’
The Prime Minister posted on X:
"Heartiest congratulations Azali Assoumani on your re-election as the President of Comoros. Look forward to continue working together to further strengthen India-Comoros partnership, India-Africa partnership and ‘Vision Sagar.’"