গৃহ মন্ত্ৰালয়
কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়, ‘পৰীক্ষা পে চৰ্চা’ অনুষ্ঠানত শিক্ষাৰ্থীসকলৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীজীৰ বাৰ্তালাপ পৰীক্ষাৰ সময়ত আমাৰ যুৱ প্ৰজন্মই সন্মুখীন হোৱা প্ৰত্যাহ্বানসমূহৰ মোকাবিলা কৰাৰ ক্ষেত্ৰত এক অন্তৰ্দৃষ্টিপূৰ্ণ শিক্ষা আছিল
মোদীজীৰ কথাবোৰে তেওঁলোকক কেৱল জীৱনৰ পথত আগবাঢ়িবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰাই নহয়, মানসিক চাপ নিয়ন্ত্ৰণ কৰাৰ বাবেও সহায়ক আছিল
প্ৰধানমন্ত্ৰীজীৰ কথাবোৰে আমাৰ ভৱিষ্যত প্ৰজন্মক উন্নত শিক্ষা প্ৰদান কৰা আৰু ডাঙৰ-দীঘল কৰাত শিক্ষক আৰু অভিভাৱকসকলক সহায় কৰিব
29 JAN 2024 7:43PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয় যে 'পৰীক্ষা পে চৰ্চা’ অনুষ্ঠানত শিক্ষাৰ্থীসকলৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীজীৰ বাৰ্তালাপ পৰীক্ষাৰ সময়ত আমাৰ যুৱ প্ৰজন্মই সন্মুখীন হোৱা প্ৰত্যাহ্বানসমূহৰ মোকাবিলা কৰাৰ ক্ষেত্ৰত এক অন্তৰ্দৃষ্টিপূৰ্ণ শিক্ষা আছিল।
এক্স প্লেটফৰ্মৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয় যে 'পৰীক্ষা পে চৰ্চা’ অনুষ্ঠানত শিক্ষাৰ্থীসকলৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীজীৰ বাৰ্তালাপ পৰীক্ষাৰ সময়ত আমাৰ যুৱ প্ৰজন্মই সন্মুখীন হোৱা প্ৰত্যাহ্বানসমূহৰ মোকাবিলা কৰাৰ ক্ষেত্ৰত এক অন্তৰ্দৃষ্টিপূৰ্ণ শিক্ষা আছিল। মোদীজীৰ কথাবোৰে তেওঁলোকক কেৱল জীৱনৰ পথত আগবাঢ়িবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰাই নহয়, মানসিক চাপ নিয়ন্ত্ৰণ কৰাৰ বাবেও সহায়ক আছিল। প্ৰধানমন্ত্ৰীজীৰ কথাবোৰে আমাৰ ভৱিষ্যত প্ৰজন্মক উন্নত শিক্ষা প্ৰদান কৰা আৰু ডাঙৰ-দীঘল কৰাত শিক্ষক আৰু অভিভাৱকসকলক সহায় কৰিব।"

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah says, Prime Minister Shri Narendra Modi Ji’s interaction with students at the event 'Pariksha Pe Charcha' was an insightful lesson on tackling the challenges faced by our younger generation during the exams
Modi JI's words were not only motivating for them to progress on their path but also helpful in managing stress
It can be a guide for teachers and parents as well to teach and raise our future generations better
29 JAN 2024 7:43PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has said that, Prime Minister Shri Narendra Modi Ji’s interaction with students at the event 'Pariksha Pe Charcha' was an insightful lesson on tackling the challenges faced by our younger generation during the exams.
In a post of X platform, Shri Amit Shah said that “PM Shri Narendra Modi Ji’s interaction with students at the event 'Pariksha Pe Charcha' was an insightful lesson on tackling the challenges faced by our younger generation during the exams. Modi JI's words were not only motivating for them to progress on their path but also helpful in managing stress. It can be a guide for teachers and parents as well to teach and raise our future generations better.”