প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কনারাদা সিবস্রি স্কন্দপ্রসাদনা রেন্দিসন তৌবনা প্রভু শ্রী রাম নীংজবগী ইনোৎ হেনগৎহল্লেঃ প্রধান মন্ত্রী
16 JAN 2024 9:29AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি সিভাস্রি স্কন্দপ্রসাদনা কনারাদা নীংথিজনা রেন্দিসন তৌবনা প্রভু শ্রী রাম নীংজবগী ইনোৎ হেনগৎহল্লে। শ্রী মোদীনা সিবস্রি স্কন্দপ্রসাদনা কনারাদা শকপা প্রভু শ্রী রামগী ভজন ভিদিও লান্থোক্লদুনা হায়খি মদুদি অসিগুম্বা থবক অসিনা ঐখোয়গী নাৎকী লন অসি য়োকখৎপদা মতেং ওইগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"অসিগুম্না সিভাস্রি স্কন্দপ্রসাদনা কনারাদা নীংথিজনা রেন্দিসন তৌবনা প্রভু শ্রী রাম নীংজবগী ইনোৎ হেনগৎহল্লে। অসিগুম্বা থবক অসিনা ঐখোয়গী নাৎকী লন অসি য়োকখৎপদা মতেং ওইগনি। #ShriRamBhajan”

Prime Minister's Office
The rendition by Sivasri Skandaprasad in Kannada highlights the spirit of devotion to Prabhu Shri Ram: Prime Minister
16 JAN 2024 9:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that the rendition by Sivasri Skandaprasad in Kannada beautifully highlights the spirit of devotion to Prabhu Shri Ram. Shri Modi has shared the Bhajan video of Prabhu Shri Ram sung by Sivasri Skandaprasad in Kannada and said that such efforts go a long way in preserving our rich cultural heritage.
The Prime Minister posted on X;
“This rendition by Sivasri Skandaprasad in Kannada beautifully highlights the spirit of devotion to Prabhu Shri Ram. Such efforts go a long way in preserving our rich cultural heritage. #ShriRamBhajan”