Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Ustad Rashid Khan
09 JAN 2024 10:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today condoled the demise of Ustad Rashid Khan, a legendary figure in the world of Indian classical music.
PM Modi posted on X :
"Pained by the demise of Ustad Rashid Khan Ji, a legendary figure in the world of Indian classical music. His unparalleled talent and dedication to music enriched our cultural world and inspired generations. His passing leaves a void that will be hard to fill. My heartfelt condolences to his family, disciples and countless admirers."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না উস্তাদ রাশিদ খান্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
09 JAN 2024 10:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইন্দিয়ন ক্লাসিকেল ম্যুজিক্কী তাইবঙদা শক্নাইরবা মীশক অমা ওইরম্বা উস্তাদ রাশিদ খান্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
পি.এম.না Xতা পোস্ত তৌখিঃ
“ইন্দিয়ন ক্লাসিকেল ম্যুজিক্কী তাইবংদা অফাওবা মীশক অমা ওইবীরম্বা উস্তাদ রাশিদ খানজীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী চাংদমনীংঙাই লৈত্রবা মতিক অমসুং ঈশৈদা কৎথোকপা অদুনা ঐখোয়গী নাৎকী ওইবা তাইবংদা ৱাৎত-পাদবা ওইহনবীরম্মি অমসুং মীরোল কয়াদা ইথিল পীনবীরম্মি। মহাক্না লৈখিদবা অসিদা হাংহৌরিবা অসি মেনশিনবদা ৱারগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং, মহাক্কী মহৈরোইশিং অমসুং মহাকপু পামজবা মশিং থিঙমদ্রবা কয়াগী অৱাবদা শরুক য়াজরি।”