প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লক্ষাদ্বীপকী চাউখৎ-থৌরাংগা মরী লৈনবা হীরমশিংগী য়েংশিন মীফম অমগী ময়াই তাংবল লৌখ্রে
02 JAN 2024 9:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লক্ষদ্বীপকী চাউখৎ-থৌরাংগা মরী লৈনবা হীরমশিংগী য়েংশিন মীফম অমগী ময়াই তাংবল লৌখ্রে। পি.এম. মোদীনা ঙসি লক্ষদ্বীপতা থুংখি অমসুং হয়েংনা মহাক্না তোঙানবা চাউখৎ-থৌরাংগী প্রোজেক্তশিং কত্থোক্কনি অমসুং উরেপ-উয়ুং তমগনি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"লক্ষদ্বীপকী চাউখৎ-থৌরাংগা মরী লৈনবা হীরমশিংগী য়েংশিন মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখি। ইনফ্রাস্ত্রকচরদা শাহৌ পীবা, লোকেল কলচর ঙাকশেনবা অমসুং মীয়াম চাউখৎনবগী এভেন্যুশিং পীবদা মীৎয়েং চংবগা লোয়ননা ঐখোয়গী সরকারনা লক্ষদ্বীপ মীয়ামগীদমক পুন্সিগী ক্বালিতী ফগৎহন্নবা ৱারেপ লৌখি।"

Prime Minister's Office
PM chairs a review meeting on aspects relating to Lakshadweep’s progress
02 JAN 2024 9:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today chaired a review meeting on aspects relating to Lakshadweep’s progress. PM Modi today reached Lakshadweep and tomorrow he will dedicate and lay foundation stones for various development projects.
The Prime Minister posted on X :
"Chaired a review meeting on aspects relating to Lakshadweep’s progress. Our Government is committed to ensuring a better quality of life for the people of Lakshadweep, with a focus on boosting infrastructure, protecting the local culture and ensuring avenues of prosperity for the people."