ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଇଏନଏସ ଇମ୍ଫାଲ ନୌସେନାରେ ସାମିଲ ହେବା ଭାରତ ପାଇଁ ଗର୍ବର ମୁହୂର୍ତ୍ତ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 DEC 2023 9:23PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଭାରତୀୟ ନୌସେନାରେ ଆଇଏନଏସ ଇମ୍ଫାଲ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ଷମ ହୋଇଥିବାରୁ ଗର୍ବ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରତିରକ୍ଷା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଭାରତର ବଢୁଥିବା ଆତ୍ମନିର୍ଭରଶୀଳତାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟରରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି।
ଆଇଏନ୍ଏସ୍ ଇମ୍ଫାଲ୍ ଆମ ନୌସେନାରେ ସାମିଲ ହେବା ପରେ ଭାରତ ପାଇଁ ଗର୍ବର ମୁହୂର୍ତ୍ତ, ଯାହା ପ୍ରତିରକ୍ଷା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଭାରତର ବଢୁଥିବା ଆତ୍ମନିର୍ଭରଶୀଳତାର ପ୍ରମାଣ। ଏହା ଆମର ନୌସେନା ଉତ୍କର୍ଷତା ଏବଂ ଇଞ୍ଜିନିୟରିଂ ଦକ୍ଷତାର ପ୍ରତୀକ । ଆତ୍ମନିର୍ଭରଶୀଳତା ପାଇଁ ଏହି ମାଇଲଖୁଣ୍ଟରେ ସମ୍ପୃକ୍ତ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଆମେ ଆମ ସମୁଦ୍ରକୁ ସୁରକ୍ଷିତ ରଖିବୁ ଏବଂ ଆମ ଦେଶକୁ ସୁଦୃଢ଼ କରିବୁ।

Prime Minister's Office
Proud moment for India as INS Imphal commissioned into Navy: PM
26 DEC 2023 9:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, expressed pride as INS Imphal was commissioned into Indian Navy today.
Hailing India's growing self-reliance in defence, the Prime Minister posted on X:
"Proud moment for India as INS Imphal has been commissioned into our Navy, a testament to India's growing self-reliance in defence. It epitomises our naval excellence and engineering prowess. Compliments to everyone involved in this milestone for Aatmanirbharta. We shall keep securing our seas and strengthening our nation."