প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেভিদা আই.এন.এস ইম্ফাল কম্মিসন তৌখিবা অসি ভারতকী চাউথোকচবা তাঞ্জা অমনি: প্রধান মন্ত্রী
26 DEC 2023 9:23PM by PIB Imphal
ঙসি ভারত নেভিদা আই.এন.এস ইম্ফাল কম্মিসন তৌখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী চাউথোকচবা ফোঙদোকখ্রে।
ঙাক-শেনগী লমদা ভারতনা মশাগী ওক্নবা পুথোকচবা হেনগৎলকপদা থাগৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঐখোয়গী নেভিদা আই.এন.এস ইম্ফাল কম্মিসন তৌখিবা অসি চাউথোকচবা তাঞ্জানি অমসুং ঙাক-শেনগী লমদা ভারতনা মশাগী ওক্নবা পুথোকচবা হেনগৎলকপগী খুদম অমনি। মসিনা ঐখোয়গী নেভিগী হৈশিংবা অমসুং ইঞ্জিনিয়ারিংগী শক্তি অদু মতোল লোম্লে। অত্মানির্ভরভারতাগীদমক মাইপাকপা অসিদা শরুক য়ারিবা খুদিংমক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ঐখোয়না ঐখোয়গী সমুদ্র অশোই-অঙাম থোকহল্লোই অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক মপাঙ্গল কনখৎহনগনি”।

Prime Minister's Office
Proud moment for India as INS Imphal commissioned into Navy: PM
26 DEC 2023 9:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, expressed pride as INS Imphal was commissioned into Indian Navy today.
Hailing India's growing self-reliance in defence, the Prime Minister posted on X:
"Proud moment for India as INS Imphal has been commissioned into our Navy, a testament to India's growing self-reliance in defence. It epitomises our naval excellence and engineering prowess. Compliments to everyone involved in this milestone for Aatmanirbharta. We shall keep securing our seas and strengthening our nation."