প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মতমগা চুনরবা লৌউ-শিংউগী থবকশিং খঙলবা তিরুবাল্লুরগী লৌমীশিংনা প্রধান মন্ত্রী অঙকপা পোকহনখ্রে
27 DEC 2023 2:21PM by PIB Imphal
ঙসি ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রাগী বেনিফিসরিশিংগা ৱারি শান্নখ্রে। থৌরম অদুদা তিনখিবা মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রীনা ৱা ঙাংখি।
লৈবাক শীনবা থুংনা লৈরিবা বিকসিত ভারত সংকল্প যাত্রাগী বেনিফিসরি লিশিং কয়া থৌরম অসিদা শরুক য়াখি। থৌরম অদুদা য়ুনিয়ন মিনিস্তরশিং, এম.পিশিং, এম.এল.এশিং অমসুং পঞ্চায়তকী মীহুৎশিংশু শরুক য়াখি।
প্রধান মন্ত্রীনা তিরুবাল্লুরগী লৌমী অমা, শ্রী হরিকৃষ্ণন ‘বনাকম’ গা লোয়ননা তরাম্না ওকখি। তিরু হরিকৃষ্ণন হোর্তিকলচর অমসুং এগ্রিকলচর দিপার্তমেন্তনা ত্রেনিং পীখ্রে।
লাইরিক ফজনা তম্লবা মতুংদা লৌউ-শিংউগী থবক তৌবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা লাইরিক-লাইশু হৈরবা লৌমী থাগৎপা ফোঙদোকখি। মহাক লৌমীশিংগী য়াইফনবা সরকারগী স্কিমশিং অমসুং অয়ুস্মান ভারত য়োজনাগী কান্নবা য়াম্না ফংলবা লৌমীনি। নেনো য়ুরিয়াগুম্বা অনৌবা স্কিমশিং হৌদোকপগীদমক মহাক্না প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখি। মহাক্না দ্রোনশিং অমসুং অতোপ্পা অনৌবা খুৎলায়শিং শীজিন্নখি।
মতমগা চুনবা অনৌবা থবকশিং পাংথোকপগীদমক লৌমীশিং থাগৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি অদোমগীদমক সরকারনা মতম পুম্নমক্তা লেপ্লি।

Prime Minister's Office
Educated farmer from Thiruvallur impresses PM with modern farming
27 DEC 2023 2:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today interacted with beneficiaries of the Viksit Bharat Sankalp Yatra via video conferencing. The Prime Minister also addressed the gathering on the occasion.
Thousands of beneficiaries of Viksit Bharat Sankalp Yatra from across the country joined the event. The programme was joined by Union Ministers, MPs, MLAs and local level representatives.
The Prime Minister greeted Shri Harikrishan, a farmer from Thiruvallur with ‘Vanakkam’. Thiru Harikrishnan has been trained by the horticulture and agriculture department.
The Prime Minister praised the educated farmer for turning to farming after good education. He is beneficiary of most of the farmer welfare related government schemes and Ayushman Bharat Yojana. He praised the Prime Minister for innovative schemes like the introduction of Nano Urea. He is using drones and other modern practices.
Praising the farmer for adopting modern practices, the Prime Minister said “the government is always standing with you”.