প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সর্দার ভল্লভভাই পতেলবু মহাক্কী পুন্য তিথিদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
15 DEC 2023 9:54AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সর্দার ভল্লভভাই পতেলবু মহাক্কী পুন্য তিথিদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি সর্দার পতেলগী লৈবাক্কী অপুনবগীদমক্তা মীৎয়েং শান্না লুচিংবা অমসুং হনবা লৈতবা থৌনানা ঙসিগী অনৌবা ভারত অসিগী য়ুম্বী শেম্বীরম্মী।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা থাগৎখি;
" অথোইবা সর্দার ভল্লভভাই পতেলবু মহাক্কী পুন্য তিথি অসিদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্কী লৈবাক্কী অপুনবগীদমক্তা মীৎয়েং শান্না লুচিংবা অমসুং হনবা লৈতবা থৌনানা ঙসিগী অনৌবা ভারত অসিগী য়ুম্বী শেম্বীরম্মী। মহাক্কী শিংথানিঙাই ওইরবা থবক্না ঐখোয়বু হেন্না মপাঙ্গল কনবা, হেন্না পুনশিনবা লৈবাক অমা শেম্বদা লমজিংবীরি। মহাক্কী ইনাক খুল্লবা ভারত অমগী মঙলান অদুবু মঙফাওননবগীদমক্তা ঐখোয়না মহাক্কী পুন্সি অমসুং থবকশিংদগী পুক্নিং থৌগৎচরি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Sardar Vallabhbhai Patel on his Punya Tithi
15 DEC 2023 9:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sardar Vallabhbhai Patel on his Punya Tithi. Shri Modi said that Sardar Patel’s visionary leadership and unwavering commitment to the nation's unity laid the foundations of modern India.
The Prime Minister posted on X;
“Tributes to the great Sardar Vallabhbhai Patel on his Punya Tithi. His visionary leadership and unwavering commitment to the nation's unity laid the foundations of modern India. His exemplary work guides us towards building a stronger, more united country. We continue to draw inspiration from his life and work towards realizing his dream of a prosperous India.”