প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নমো এপত বিকশিত ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰদূত মডিউলত প্ৰভাৱশালী কাম সম্পন্ন কৰাৰ ১০০ দিনৰ প্ৰত্যাহ্বান গ্ৰহণ কৰিবলৈ নাগৰিকসকলক আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 DEC 2023 4:47PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নমো এপত বিকশিত ভাৰত এম্বেছাদৰ মডিউলত প্ৰভাৱশালী কাম সম্পন্ন কৰাৰ ১০০ দিনীয়া প্ৰত্যাহ্বান গ্ৰহণ কৰিবলৈ নাগৰিকসকলক আহ্বান জনাইছে। শ্ৰী মোদীয়ে লগতে কয় যে বিকাশ ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰদূত হোৱাটো শক্তিসমূহ একত্ৰিত কৰাৰ, উন্নয়নৰ কাৰ্যসূচী প্ৰসাৰিত কৰাৰ আৰু উন্নত ভাৰতৰ আমাৰ মিছন পূৰণৰ বাবে আমাৰ শক্তিসমূহ ব্যৱহাৰ কৰাৰ এক আদৰ্শ উপায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটাৰৰ এটা পোষ্টত কয়ঃ
“১৪০ কোটি ভাৰতীয়ই বিশ্বক দেখুৱাইছে মানৱ সঞ্চালিক উন্নয়ন কি!
বিকশিত ভাৰত হোৱাৰ সামূহিক প্ৰচেষ্টাত আমাৰ প্ৰত্যেকেই অৱদান অবিচ্ছেদ্য।
https://www.narendramodi.in/ViksitBharatAmbassador
বিকশিত ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰদূত হোৱাটো আমাৰ শক্তিসমূহ একত্ৰিত কৰাৰ, উন্নয়নৰ কাৰ্যসূচী প্ৰসাৰিত কৰাৰ আৰু ভাৰতক এখন উন্নত ৰাষ্ট্ৰ হিচাপে গঢ়ি তোলাৰ আমাৰ মিছন পূৰণৰ বাবে আমাৰ শক্তিসমূহ ব্যৱহাৰ কৰাৰ এক আদৰ্শ উপায়।
আহক, আমি নমো এপত চাইন আপ কৰি এই গণ আন্দোলনত যোগদান কৰোঁ আৰু বিকশিত ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰূদত মডিউলত সহজ কিন্তু অতি প্ৰভাৱশালী কাম সম্পন্ন কৰাৰ ১০০ দিনীয়া প্ৰত্যাহ্বান গ্ৰহণ কৰোঁ।
মই ব্যক্তিগতভাৱে সকলো স্তৰৰ কিছুমান অতি শক্তিশালী আৰু সম্ভাৱনাপূৰ্ণ ৰাষ্ট্ৰদূতক লগ পাবলৈ আগ্ৰহী।”

Prime Minister's Office
PM urges citizens to accept 100 day challenge of performing impactful tasks in the Viksit Bharat Ambassador module on Namo App
07 DEC 2023 4:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged citizens to accept the 100 day challenge of performing impactful tasks in the Viksit Bharat Ambassador module on Namo App. Shri Modi further added that being a Viksit Bharat Ambassador is an ideal way to combine the strengths, spread the development agenda and utilise our energies to fulfill our mission of a developed India.
The Prime Minister posted on X:
“140 crore Indians have shown the world what people-powered development is!
Each of us is integral contributors in the collective efforts to become Viksit Bharat.
https://www.narendramodi.in/ViksitBharatAmbassador
Being a Viksit Bharat Ambassador is an ideal way to combine our strengths, spread the development agenda and utilise our energies to fulfill our mission to make India a developed nation.
Let us join in this mass movement by signing up on NaMo App, and accepting the 100 day challenge of performing simple but highly impactful tasks in the Viksit Bharat Ambassador module.
I look forward to personally meeting some of the most energetic and bright Ambassadors from all walks of life.”