Prime Minister's Office
PM urges citizens to accept 100 day challenge of performing impactful tasks in the Viksit Bharat Ambassador module on Namo App
07 DEC 2023 4:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged citizens to accept the 100 day challenge of performing impactful tasks in the Viksit Bharat Ambassador module on Namo App. Shri Modi further added that being a Viksit Bharat Ambassador is an ideal way to combine the strengths, spread the development agenda and utilise our energies to fulfill our mission of a developed India.
The Prime Minister posted on X:
“140 crore Indians have shown the world what people-powered development is!
Each of us is integral contributors in the collective efforts to become Viksit Bharat.
https://www.narendramodi.in/ViksitBharatAmbassador
Being a Viksit Bharat Ambassador is an ideal way to combine our strengths, spread the development agenda and utilise our energies to fulfill our mission to make India a developed nation.
Let us join in this mass movement by signing up on NaMo App, and accepting the 100 day challenge of performing simple but highly impactful tasks in the Viksit Bharat Ambassador module.
I look forward to personally meeting some of the most energetic and bright Ambassadors from all walks of life.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নমো এপ্পতা ভিকসিত ভারত এম্বেসেদর মোদুলদা কান্নবা থবকশিং পাংথোকপগী নুমিৎ ১০০গী শিংনবা শরুক য়ানবা মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রীনা তকশিনখ্রে
07 DEC 2023 4:47PM by PIB Imphal
নমো এপ্পতা ভিকসিত ভারত এম্বেসেদর মোদুলদা কান্নবা থবকশিং পাংথোকপগী নুমিৎ ১০০গী শিংনবা শরুক য়ানবা মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তকশিনখ্রে। শ্রী মোদীনা মখা তানা হায়খি ভিকসিত ভারত এম্বেসেদর অমা ওইবা হায়বসি চাউখৎপগী পান্দম মপাঙ্গল কনখৎহনবা অমসুং শন্দোকপগী অফবা লম্বী অমনি অমসুং চাউখৎলবা ভারত অমগী ঐখোয়গী পান্দম ফংনবা ঐখোয়গী থৌনাশিং শীজিন্নরে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
মীয়াম্না শক্তিনা চাউখৎপা হায়বদু মসিনি হায়না ভারতমচা করোর ১৪০না মালেমদা উৎলে!
ভিকসিত ভারত ওইরক্নবা অপুনবা থবকশিংদা ঐখোয় অমমম্না মতেং পাংলি।
https://www.narendramodi.in/ViksitBharatAmbassador
ভিকসিত ভারত এম্বেসেদর অমা ওইবা হায়বসি চাউখৎপগী পান্দম মপাঙ্গল কনখৎহনবা অমসুং শন্দোকপগী অফবা লম্বী অমনি অমসুং চাউখৎলবা ভারত অমগী ঐখোয়গী পান্দম ফংনবা ঐখোয়গী থৌনাশিং শীজিন্নরে।
নমো এপ্পতা সাইন চঙদুনা মসিগী মীয়ামগী ইহৌ অসিদা ঐখোয় শরুক য়ারসি অমসুং ভিকসিত ভারত এম্বেসেদর মোদুলদা অচম্বা অমসুং য়াম্না কান্নবা থবকশিং পাংথোকপগী নুমিৎ ১০০গী শিংনবা অসি শরুক য়ারসি।
তোঙান-তোঙানবা শীনফমশিংদগী খ্বাইদগী থৌনা লৈবা অমসুং মশক থোকপা এম্বেসেদর খরগা হকথেংননা উনগনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি”।