প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি অমসুং উপ-রাস্ত্রপতি উনখ্রে অমসুং দিৱালিদা মখোয়দা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
12 NOV 2023 8:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মু উনখ্রে অমসুং দিৱালিগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাস্ত্রপতি জি উনখ্রে অমসুং দিৱালিগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে”।
প্রধান মন্ত্রীনা উপ-রাস্ত্রপতি শ্রী জগদিপ ধানখারসু উনখ্রে।
এক্সতা শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি;
“উপ-রাস্ত্রপতি শ্রী জগদিপ ধানখার উনখ্রে অমসুং নুংঙাইরবা দিৱালি অমগী মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে”।