Prime Minister's Office
PM congratulates Yogesh Kathuniya for winning silver in Men's Discus Throw at Asian Para Games
24 OCT 2023 9:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Yogesh Kathuniya for winning a silver medal in the Men's Discus Throw-F54/55/56 at the Asian Para Games.
He said Kathuniya's commitment and outstanding performance have filled our nation with pride.
The Prime Minister posted on X:
"Many congratulations to Yogesh Kathuniya for his outstanding Silver Medal win in Men's Discus Throw-F54/55/56. His commitment and outstanding performance have filled our nation with pride."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়োগেশ কথুনিয়াবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী দিস্কস থ্রোদা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
24 OCT 2023 9:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি য়োগেশ কথুনিয়াবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী দিস্কস থ্রো –F54/55/56 দা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
কথুনিয়াগী অচেৎপা ফিরেপ অমসুং নীংথিরবা পারফোর্মেন্সনা ভারতপু নুঙাইবনা থলহল্লে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"নীরজ য়াদব অশেংবা চেম্পিয়ন অমনি!
"য়োগেশ কথুনিয়াবু নুপাগী দিস্কস থ্রো –F54/55/56 দা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী অচেৎপা ফিরেপ অমসুং নীংথিরবা পারফোর্মেন্সনা ভারতপু নুঙাইবনা থলহল্লে।"