Prime Minister's Office
PM applauds impressive win by Indian Cricket Team against Bangladesh in Men’s Cricket World Cup
19 OCT 2023 10:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the Indian Cricket Team for their impressive win against Bangladesh in Men’s Cricket World Cup.
The Prime Minister posted on X:
“Yet another exceptional game!
Proud of our cricket team on the impressive win against Bangladesh.
Our team is in great form during the World Cup. Best wishes for the next match.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নুপাগী ক্রিকেত ৱর্ল কপতা বঙ্গলাদেশকী ময়োক্তা ভারতকী ক্রিকেত তিম্না পুক্নিং চিংশিন্নিঙাই ওইবা মওংদা মাই পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
19 OCT 2023 10:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ক্রিকেত তিম্বু নুপাগী ক্রিকেত ৱর্ল কপতা বাংগ্লাদেশকী ময়োক্তা পুক্নিং চিংশিন্নিঙাই ওইবা মওংদা মাই পাক্লকপগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা x দা পোস্ত তৌখিঃ
" অতোপ্পা থোইদোক হেন্দোক্লবা গেম অমা অমুক!
বাংগ্লাদেশকী মায়োক্তা ঐখোয়গী ক্রিকেত তিমগী পুক্নিং চিংশিন্নিঙাই ওইরবা মাই পাকপা অসিগীদমক্তা চাওথোকচৈ। ৱর্ল কপ্তা ঐখোয়গী তিম্না ফিভম চেৎনা লৈরি। মথংগী মেতচকীদমক্তা য়াইফ পাউজেল পীজরি।"