Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with Palestinian President
PM expresses condolences over loss of lives at Al Ahli Hospital in Gaza
PM expresses deep concern at terrorism, violence and deteriorating security situation in the region
PM reiterates India’s long-standing and principled position on the Israel-Palestine issue
President Abbas thanks PM for India’s support and appreciates India’s position
PM conveys that India will continue to send humanitarian assistance for the Palestinian people
19 OCT 2023 8:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of Palestine, H.E. Mr. Mahmoud Abbas.
Prime Minister conveyed deep condolences over the loss of civilian lives at the Al Ahli Hospital in Gaza.
Highlighting traditionally close and historic ties between India and this region, Prime Minister expressed deep concern at terrorism, violence and deteriorating security situation in the region.
He reiterated India’s long-standing and principled position on the Israel-Palestine issue.
President Mahmoud Abbas shared his assessment of the situation. He thanked Prime Minister for India’s support and appreciated India’s position.
Prime Minister conveyed that India will continue to send humanitarian assistance for the Palestinian people.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেলেস্তানগী রাস্ত্রপতিগা ৱারি শানখ্রে
গজাগী অল অহলি হোস্পিতালদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
লমদম অসিগী তেরোরিজম, হিংসা অমসুং সেকুরিতিগী ফিবম অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংনাংবা ফোঙদোকখ্রে
ইজরেল-পেলেস্তাইনগী মতাংদা ভারতকী মতম কুইরবা ফিরেপ অমসুং পান্দম প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না নিংশিংখ্রে
ভারতনা শৌগৎপা অমসুং ভারতকী ফিবমগীদমক রাস্ত্রপতি অব্বাসনা প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
পেলেস্তান মীয়ামগীদমক ভারতনা মখা তানা তেংবাং পোৎলম থাগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে
19 OCT 2023 8:24PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেলেস্তানগী রাস্ত্রপতি মাহমদ অব্বাসকা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে।
গজাগী অল অহলি হোস্পিতালদা মীচম কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ভারত অমসুং লমদম অসিগী মরক্তা পুৱারিগী মরী কয়া লৈনরকপা অসি পল্লদুনা লমদম অসিগী তেরোরিজম, হিংসা অমসুং সেকুরিতিগী ফিবম অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংনাংবা ফোঙদোকখ্রে।
ইজরেল-পেলেস্তাইনগী মতাংদা ভারতকী মতম কুইরবা ফিরেপ অমসুং পান্দম প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না নিংশিংখ্রে।
রাস্ত্রপতি অব্বাসনা ফিবম অসিদা মহাক্কী ওইবা ৱাখল্লোনশিং ফোংদোকখ্রে। ভারতনা শৌগৎপা অমসুং ভারতকী ফিবমগীদমক রাস্ত্রপতি অব্বাসনা প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
পেলেস্তান মীয়ামগীদমক ভারতনা মখা তানা তেংবাং পোৎলম থাগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে।
লুচিংবা অনি মখা তানা পাউ ফাওনবা হায়না য়ানখি।