প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৬৯শুবা নেসনেল ফিল্ম এৱার্দ পীদুনা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রবশিংগী মফমদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
18 OCT 2023 5:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৬৯শুবা নেসনেল ফিল্ম এৱার্দ পীদুনা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রবশিংগী মফমদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা দাদাসাহেব ফ্লকে লাইফতাইম এচীবমেন্ত মনা পীখ্রবা ৱাহীদা রেহমন জিবু অখন্ননা হরাওবা ফোংদোকপগী তাঞ্জা অমা লৌখি। ভারতকী রাস্ত্রপতিনা X তা পোস্ত অমা লানখৎখিবা পোস্ত অমা শেয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিঃ
"৬৯শুবা নেসনেল ফিল্ম এৱার্দ পীদুনা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রবশিংগী মফমদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকচরি। মনা ফংলবা খুদিংমক্না ভারতকী সিনেমাদা খুদম ওইনা লৈহৌরগদবা কয়া খুদোল তম্লি। ঐহাক্না দাদাসাহেব ফ্লকে লাইফতাইম এচীবমেন্ত মনা পীখ্রবা ৱাহীদা রেহমন জিবু অখন্ননা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকচরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates those honoured with the 69th National Film Awards
18 OCT 2023 5:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated all those honoured with the 69th National Film Awards. Shri Modi also took the opportunity to specially congratulate Waheeda Rehman Ji on being honoured with the Dadasaheb Phalke Lifetime Achievement Award.
Sharing a post on X by the President of India, the Prime Minister said:
“Congratulations to all those honoured with the 69th National Film Awards. Each awardee has made exemplary contributions to Indian cinema. I would also like to specially congratulate Waheeda Rehman Ji on being honoured with the Dadasaheb Phalke Lifetime Achievement Award.”