Prime Minister's Office
PM thanks artists for rendition of his Garba song
14 OCT 2023 11:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today thanked artists Dhvani Bhanushali, Tanishk Bagchi and team of Jjust Music for musical, rendition of a Garba that he had penned years ago. He also informed that he will share a new Garba during the upcoming Navratri.
Shri Narendra Modi posted on X :
"Thank you @dhvanivinod, Tanishk Bagchi and the team of @Jjust_Music for this lovely rendition of a Garba I had penned years ago! It does bring back many memories. I have not written for many years now but I did manage to write a new Garba over the last few days, which I will share during Navratri. #SoulfulGarba"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী গর্বা ঈশৈগী রেন্দিসনগীদমক আর্তিস্তশিংবু থাগৎলক্লি
14 OCT 2023 11:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি আর্তিস্ত ধ্বানী ভানুশালী, তনিস্ক বাগচী অমদি চস্ত ম্যুজিক্কী কাঙবুবু মহাক্না চহি কয়াগী মমাঙদা ইখিবা গর্বা অমবু শুর পান্দুনা পুথোরকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে‍। লাক্কদৌরিবা নবরাত্রী অসিদা মহাক্না অনৌবা গর্বা অমসু থাগৎলক্কনি হায়না মহাক্না পাউদমখি‍।
শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা X তা পোস্ত তৌরকখিবদা:
“থাগৎচরি @dhvanivinod, তনিস্ক বাগচী অমদি @Jjust_Music কী কাঙবু, ঐনা চহি কয়াগী মমাঙদা ইখিবা গর্বা অসিগী নুংশিরবা রেন্দিসন অসিগীদমক! মসিনা হৌখ্রবা থৌদোক কয়া নীংশিংহল্লি‍। ঐ চহি কয়া ইরুদ্রে অদুবু হৌখিবা নুমিৎ খরনিসিদা ঐনা অনৌবা অমদি ইরে, মদু ঐনা নবরাত্রী মনুংদা ময়ামদা থমজরক্কে‍। #SoulfulGarba"