Ministry of Road Transport & Highways
Shri Nitin Gadkari approves 7 bridge projects worth Rs 118.50 Crore in Arunachal Pradesh under the Setu Bandhan Scheme
12 OCT 2023 3:42PM by PIB Delhi
Union Minister for Road Transport and Highways Shri Nitin Gadkari in a post said in Arunachal Pradesh under the Setu Bandhan Scheme approval has been granted for 7 bridge projects with a cumulative cost of ₹118.50 Crores, in the fiscal year 2023-24.
The approved bridges are as follows:
-RCC bridge over Pacha River at Lachang, connecting Laimoya, Nerewa & Sorrowa villages in East Kameng District.
-RCC bridge from Goang to Donigaon village over Pacha river at Goang, on the way to Donigaon in East Kameng District.
-3 bridges on NH-313, spanning from Roing-Anini road to New Chidu village via NHPC colony in Lower Dibang District.
-Double Lane steel composite bridge with RCC Decking at Kharsa, Dirang in West Kameng District.
-RCC bridge at Pikte Point across the river Sigen to connect Tabiripo Saku village on Koyu-Goye road in Lower Siang District.
-RCC bridge over Ngopok River on Mebo-Dholla road in East Siang District.
-Steel Composite bridge over river Panyor to connect Chullyu & Kebi village near Yazali Agri-Farm in Lower Subansiri District.
Shri Gadkari said enhancing connectivity across regions, and fostering economic development, these projects align with our commitment to improving the overall quality of life and promoting the socio-economic growth of Arunachal Pradesh.

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
শ্রী নিতিন গারকরীনা সেতু বন্ধন স্কীমগী মখাদা অরুনাচল প্রদেশদা লুপা করোর ১১৮.৫০গী ওইগদবা থোংগী প্রোজেক্ত ৭ অয়াবা পীখ্রে
12 OCT 2023 3:42PM by PIB Imphal
রোদ ত্রান্সপোর্ত অমদি হায়ৱেজকী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী নিতিন গারকরীনা পোস্ত অমদা শেনবা চহি ২০২৩-২৪দা সেতু বন্ধন স্কীমগী মখাদা অরুনাচল প্রদেশতা পুন্না লুপা করোর ১১৮.৫০গী ওইগদবা থোংগী প্রোজেক্ত ৭কী অয়াবা পীরে হায়খ্রে‍।
অয়াবা পীখ্রবা থোংশিং অদুদি:
- ইস্ত কামেং দিস্ত্রিক্ততা লাইমোয়া, নেরেৱা অমদি সোরোৱা খুঙ্গংশিং শম্নহনগদবা লাচংদা পাচা তুরেলগী মথক্তা শাগদবা আর.সি.সি. থোং‍।
ইস্ত কামেং দিস্ত্রিক্তকী দোনিগন তাবা লম্বীদা গোৱংদা পাচা তুরেলগী মথক্তা গোৱংদগী দোনিগন খুল ফাওনবগী আর.সি.সি. থোং‍।
লৱর দিবং দিস্ত্রিক্ততা এন.ঐচ.পি.সি. কোলোনি ফাওরগা রোইং-অনিনি লম্বীদগী নিউ চিরু খুঙ্গং ফাওবা শাগদবা থোং ৩‍।
- ৱেস্ত কামেং দিস্ত্রিক্তকী খার্সা, দিরংদা আর.সি.সি. দেকিং য়াওরগা শাগদবা দবল লেন স্তীল কম্পোজিৎ থোং‍।
লৱর সিয়াং দিস্ত্রিক্ততা কোয়ু-গোয়ে লম্বীদা তাবিরিপো সাকু খুঙ্গং শম্নহনগদবা সিগেন তুরেল মথক্তা পিক্তে পোইন্ততা শাগদবা আর.সি.সি. থোং‍।
- ইস্ত সিয়াং দিস্ত্রিক্ততা মেবো-ধোলা লম্বীদা ঙোপোক তুরেল মথক্তা শাগদবা আর.সি.সি. থোং‍।
- লৱর সুবান্সিরি দিস্ত্রিক্তকী য়াজালী এগ্রি-ফার্ম মনাক্তা চুল্ল্যু অমদি কেবি খুল শম্নহনগদবা পনয়োর তুরেল মথক্তা শাগদবা স্তরী কম্পোজিৎ থোং‍।
লম অসিদা কন্নেক্তিবিতী ফগৎহন্দুনা অমদি শেন্মিৎলোন চাওখৎপা পুরক্তুনা, প্রোজেক্তশিং অসি অরুনাচল প্রদেশতা মপুং ওইবা পুন্সি মহিং ফগৎহন্নবা অমদি খুন্নাই শেন্মিৎলোন চাওখৎহন্নবা ঐখোয়না লেপ্লিবা খোঙফমগী পরিংদা চৎলি হায়না শ্রী গারকরীনা হায়খি‍।