Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Ram Baboo and Manju Rani in 35km Race Walk Mixed Team event at Asian Games 2022
04 OCT 2023 12:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ram Baboo and Manju Rani on winning the Bronze medal in 35km Race Walk Mixed Team event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Ram Baboo and Manju Rani for bringing glory to India with their Bronze Medal in the 35km Race Walk Mixed Team event. This would not be possible without the tremendous endurance and determination shown by these amazing athletes.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২ দা কিমি ৩৫গী রেস ৱাল্ক মিক্স তিম ইভেন্তদা রাম বাবু অমসুং মঞ্জু রানিনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 OCT 2023 12:48PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২ দা কিমি ৩৫গী রেস ৱাল্ক মিক্স তিম ইভেন্তদা রাম বাবু অমসুং মঞ্জু রানিনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কিমি ৩৫গী রেস ৱাল্ক মিক্স তিম ইভেন্তদা মখোয়না ব্রোঞ্জ মেদল অমা ফংদুনা ভারতকী মিংচৎ পুরকপগীদমক রাম বাবু অমসুং মঞ্জু রানি থাগৎপা ফোঙদোকচরি। অঙকপা শান্নরোয়শিং অসিনা অকনবা খাংবা কনবা অমসুং কৎথোকপা লৈতনা মসি ওইথোকপা ঙম্লোই”।