ৰেল মন্ত্ৰালয়
ভাৰতীয় ৰে’লৱেই ইয়াৰ নতুন সৰ্বভাৰতীয় ৰে’লৱে সময় তালিকা ‘ট্ৰেইন এট এ গ্লান্স (টিএজি)’ মুকলি কৰিছে, ১ অক্টোবৰ ২০২৩ ৰ পৰা কাৰ্যকৰী হৈছে
এই তালিকা ভাৰতীয় ৰে’লৱেৰ অফিচিয়েল ৱেবছাইট www.indianrailways.gov.in ত উপলব্ধ
এই বছৰ সৰ্বভাৰতীয় ৰে’লৱে সময় তালিকাই বন্দে ভাৰত ৰেলৰ ৬৪ টা সেৱা আৰু ৭০ টা অন্যান্য ৰেল সেৱা, অন্যান্য গন্তব্যস্থানলৈ সম্প্ৰসাৰিত ৯০টা সেৱা আৰু ১২ টা সেৱাৰ সক্ৰিয়তা বৃদ্ধি অন্তৰ্ভুক্ত কৰিছে
03 OCT 2023 3:37PM by PIB Guwahati
ৰে'ল মন্ত্ৰালয়ে ১ অক্টোবৰ, ২০২৩ তাৰিখৰ পৰা কাৰ্যকৰী হোৱাকৈ "ট্ৰেইন এট এ গ্লান্স (টিএজি) নামেৰে পৰিচিত ইয়াৰ নতুন সৰ্বভাৰতীয় ৰে'লৱে সময় তালিকা মুকলি কৰিছে। নতুন "ট্ৰেইন এট এ গ্লান্স" ভাৰতীয় ৰে’লৱেৰ অফিচিয়েল ৱেবছাইট অৰ্থাৎ https://indianrailways.gov.in/railwayboard/view_section.jsp?lang=0&id=0,1,304,366,537,2960 ত উপলব্ধ।
Trains at a Glance October 2023 to June 2024
নতুন সময় তালিকাৰ উল্লেখনীয় দিশসমূহ:
• বন্দে ভাৰত ৰেলৰ ৬৪ টা সেৱা আৰু ৭০ টা অন্যান্য ৰেল সেৱা অন্তৰ্ভুক্ত কৰা।
• অন্যান্য গন্তব্যস্থানলৈ থকা ৯০ টা সেৱাৰ সম্প্ৰসাৰণ
• ১২ টা সেৱাৰ সক্ৰিয়তা বৃদ্ধি
• চুপাৰফাষ্ট শ্ৰেণীলৈ ৰূপান্তৰ কৰিবলৈ ৰে’লৰ ২২ টা সেৱা দ্ৰুত কৰা
• ২০৫০১/০২ আগৰতলা-আনন্দ বিহাৰ ৰাজধানী ৰে’ল মালদা, ভাগলপুৰ হৈ চলোৱা হ’ব
• দক্ষিণ-পূব ৰে’লৱেৰ সময়ানুৱৰ্তীতা উন্নত কৰাৰ বাবে কিছুমান সেৱাৰ সময়সূচী সলনি
নতুন সময় তালিকাত যাত্ৰীসকলক এক আৰামদায়ক আৰু নিৰাপদ ভ্ৰমণৰ অভিজ্ঞতা প্ৰদান কৰিবলৈ বন্দে ভাৰত ৰে'লৰ ৬৪ টা সেৱা আৰু ৭০ খন অন্যান্য ৰে’ল সেৱা অন্তৰ্ভুক্ত কৰা হৈছে। নতুন সময়সূচী খন বিভিন্ন চহৰৰ মাজত সংযোগ বৃদ্ধি আৰু ভ্ৰমণৰ সময় হ্ৰাস কৰাৰ বাবে প্ৰস্তুত কৰা হৈছে। যাত্ৰীসকলক নতুন সময় তালিকা অনুসৰি প্ৰস্থান আৰু আগমনৰ সময় পৰীক্ষা কৰি চাবলৈ পৰামৰ্শ দিয়া হৈছে।

Ministry of Railways
Indian Railways releases its new All India Railway Time Table known as “Trains At A Glance (TAG)” w.e.f. 1st October, 2023
It is available on Indian Railways’ official website i.e. www.indianrailways.gov.in
This year TAG inducts 64 services of Vande Bharat Trains plus 70 other train services, extension of existing 90 services to other destinations and increase in frequency of 12 services
03 OCT 2023 3:37PM by PIB Delhi
The Ministry of Railways has released its new All India Railway Time Table known as “TRAINS AT A GLANCE (TAG)” effective from 1st October, 2023. The new “Trains at a Glance” is also available on Indian Railways’ official website i.e. https://indianrailways.gov.in/railwayboard/view_section.jsp?lang=0&id=0,1,304,366,537,2960
Trains at a Glance October 2023 to June 2024
Highlights of the new time table are as follows:
• Induction of 64 services of Vande Bharat Trains plus 70 other train services
• Extension of existing 90 services to other destinations
• Increase in frequency of 12 services
• Speeding up of 22 services of trains to convert into Superfast Category
• Diversion of 20501/02 Agartala-Anand Vihar Rajdhani via Malda, Bhagalpur
• Change in Time Table of some services in South Eastern Railway for improving their Punctuality
The new time table has included 64 services of Vande Bharat Trains and 70 other train services to offer passengers a comfortable and efficient travel experience. The new timetable is designed to enhance connectivity between various cities and reduce travel time. Passengers are advised to check the departure and arrival timings as per the new time table.