Prime Minister's Office
PM congratulates athlete Parul Chaudhary for winning gold in Women’s 5000m at Asian Games
03 OCT 2023 9:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated track and field athlete Parul Chaudhary for winning gold medal in Women's 5000m event at the Asian Games.
He praised her performance, calling it truly awe-inspiring and wished her success in the future.
The Prime Minister posted on X:
"Proud of Parul Chaudhary for winning the Gold Medal in Women’s 5000m event.
Hers was a performance that was truly awe-inspiring. May she keep soaring high and sprinting towards success."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পরুল চৌধরিবু এসিয়ন গেম্সতা নুপীগী ৫০০০ মিতরদা শনাগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
03 OCT 2023 9:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ত্রেক অমসুং ফীল্দ এথলেত পরুল চৌধরিবু এসিয়ন গেম্সতা নুপীগী ৫০০০ মিতরদা শনাগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্কী পারফোর্মেন্স অসিবু পুক্নিং শুমহৎনিংঙাই ওই অমসুং তুংদা হেন্না মায় পাকপা ওইরসনু হায়না থাগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"পরুল চৌধরিনা নুপীগী ৫০০০ মিতর ইভেন্ততা শনাগী তকমান লৌরকপগীদমক চাউথোকপা পোকচৈ।
মহাক্কী পারফোর্মেন্স অদু তশেংনা পুক্নিং শুমহৎনিংঙাই ওই। মায় পাকপগী লম্বীদা হেন্না ৱাংনা চৎপা ঙম্বা ওইরসনু।"