প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহিলাৰ ১৫০০ মিটাৰ দৌৰ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে হাৰ্মিলন বেইনছক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
01 OCT 2023 8:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মহিলাৰ ১৫০০ মিটাৰ দৌৰ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে হাৰ্মিলন বেইনছক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“মহিলাৰ ১৫০০ মিটাৰ দৌৰ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক দেশলৈ কঢ়িয়াই অনাৰ বাবে @HarmilanBainsক অভিনন্দন জনাইছো। ক্ৰীড়াৰ প্ৰতি অতুলনীয় উদ্যম, আবেগ আৰু মৰম হিচাপে চিহ্নিত এয়া এক দৰ্শনীয় প্ৰদৰ্শন।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Harmilan Bains for winning Silver Medal in Women's 1500m race event
01 OCT 2023 8:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Harmilan Bains for winning Silver Medal in Women's 1500m race event at Asian Games.
In a X post, PM said;
“Congratulations @HarmilanBains on bringing home the Silver Medal in Women's 1500m event. A spectacular performance marked by unmatched zeal, passion and love for the sport.”