Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Harmilan Bains for winning Silver Medal in Women's 1500m race event
01 OCT 2023 8:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Harmilan Bains for winning Silver Medal in Women's 1500m race event at Asian Games.
In a X post, PM said;
“Congratulations @HarmilanBains on bringing home the Silver Medal in Women's 1500m event. A spectacular performance marked by unmatched zeal, passion and love for the sport.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপীগী মিতর ১৫০০গী রেস ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হারমিলন বেন্স থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 8:30PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপীগী মিতর ১৫০০গী রেস ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হারমিলন বেন্স থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপীগী মিতর ১৫০০গী রেস ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা @HarmilanBains থাগৎপা ফোঙদোকচরি। লাম্বা লৈতবা থৌনা, পামজবা অমসুং শান্নবা নুংশিজবনা অখন্নবা পর্ফোমেন্স অমা উৎপা ঙমখিবনি”।