Prime Minister's Office
PM bows to Mahatma Gandhi on his Jayanti
02 OCT 2023 8:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Mahatma Gandhi on the special occasion of Gandhi Jayanti.
In a X post, the Prime Minister said;
“I bow to Mahatma Gandhi on the special occasion of Gandhi Jayanti. His timeless teachings continue to illuminate our path. Mahatma Gandhi's impact is global, motivating the entire humankind to further the spirit of unity and compassion. May we always work towards fulfilling his dreams. May his thoughts enable every youngster be the agent of change he dreamt of, fostering unity and harmony all over.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাত্মা গান্ধীগী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী মফমদা কোক নোনখ্রে
02 OCT 2023 8:52AM by PIB Imphal
গান্ধী জয়েন্তিগী অখন্নবা থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাত্মা গান্ধীগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“গান্ধী জয়েন্তিগী অখন্নবা থৌরমদা মহাত্মা গান্ধীগী মফমদা ঐনা কোক নোঞ্জরি। মুৎপা নাইদ্রবা মহাক্কী পাউতাকশিংনা মখা তানা ঐখোয়গী লম্বীদা মঙাল পীরি। মহাত্মা গান্ধীনা মালেম শীনবা থুংনা ইথিল পীখি, মখা তানা অপুনবগী থৌনা অমসুং মীনুংশি লৈনবা মীওই খুন্নাইগী পুক্নিং থৌগৎখি। মহাক্কী মঙলানশিং থবক ওইনা পাংথোক্নবা ঐখোয় মতম পুম্নমক্তা থবক তৌরসি। অপুনবগী শক্তম হেনগৎহন্নবা অমসুং মীওইবা খুন্নাই নুংশিননা হিংমিন্ননবা অমসুং নহারোলশিং খুদিংমক্কী মঙলানশিং থবক ওইনা পাংথোকপা ঙম্নবা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিংনা থৌনা পীবা ওইরসনু”।