প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা নুপীগী মিতর ১০০গী হর্দলসতা সিলভর মেদল অমা ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা জয়তি য়ারাজি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 8:51PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা নুপীগী মিতর ১০০গী হর্দলসতা সিলভর মেদল অমা ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জয়তি য়ারাজি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না হায়খি মহাক্কী খাংবা কনবা, থকশি-খাশি লৈবা অমসুং অকনবা ত্রেনিংগী মহৈ চারে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা নুপীগী মিতর ১০০গী হর্দলসতা @JyothiYarraji না অঙকপা সিলভর মেদল অমা ফংলে।
মহাক্কী খাংবা কনবা, থকশি-খাশি লৈবা অমসুং অকনবা ত্রেনিংগী মহৈ চারে। ঐনা মহাক থাগৎচরি অমসুং মহাক্কী তুংগী য়াইফনবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates athlete Jyothi Yarraji for winning a silver medal in Women's 100 m Hurdles at Asian Games
01 OCT 2023 8:51PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulated athlete Jyothi Yarraji for winning a silver medal in Women's 100 m Hurdles at the Asian Games.
He said her resilience, discipline and rigorous training have paid off.
The Prime Minister posted on X:
"An amazing Silver Medal win by @JyothiYarraji in Women's 100 m Hurdles at the Asian Games.
Her resilience, discipline and rigorous training have paid off. I congratulate her and wish her the very best for the future."