Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in Tamil Nadu bus accident
01 OCT 2023 11:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a bus accident in Nilgris district of Tamil Nadu and said that his thoughts and prayers are with the bereaved families.
The Prime Minister has announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X:
"Pained by the loss of lives due to a bus accident near Coonoor in Nilgiris district, Tamil Nadu. My thoughts are with the bereaved families. I pray that the injured recover soon. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. Those injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তমিল নাদুদা বস গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 11:29AM by PIB Imphal
তমিল নাদুগী নিলগিরি জিলাদা বস গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি হায়খি।
"লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পি.এম.এন.আর.এফতগী প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসকী এক্স পোস্ত অমদা হায়খি;
“তমিল নাদুগী নিলগিরি জিলাদা কুনুর ময়াদা বস গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা ঈশ্বরগী মফমদা থৌনিজরি। লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পি.এম.এন.আর.এফতগী পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী@narendramodi”।