প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নিউ দিল্লিদা মহাক্কী য়ুমদা মাওরিসিয়সকী প্রধান মন্ত্রী, বাংলাদেসকী প্রধান মন্ত্রী সৈখ হসিনা অমসুং য়ু.এস প্রসিদেন্তগা লৈবাক অনিগী ওইবা মীফম অহুম পাংথোক্কনি
08 SEP 2023 1:40PM by PIB Imphal
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি ঙসি নুমিদাংৱাইরম নিউ দিল্লিদা মহাক্কী য়ুমদা মাওরিসিয়সকী প্রধান মন্ত্রী, বাংলাদেসকী প্রধান মন্ত্রী সৈখ হসিনা অমসুং য়ু.এস প্রসিদেন্ত জো বাইদেনগা লৈবাক অনিগী ওইবা মীফম অহুম পাংথোক্কনি।
শ্রী মোদীনা হায়খি হায়রিবা লৈবাকশিং অসিগা ভারতকা লৈনবা মরীশিং হন্না য়েংশিন্নবা অমসুং মখা তানা মতেং পীনবা হেনগৎহন্নবা মীফমশিং অসিনা খুদোংচাবা অমা পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঙসি নুমিদাংৱাইরম, ঐগী য়ুমদা লৈবাক অনিগী ওইবা মীফম অহুম পাংথোক্কনি। ঐনা মাওরিসিয়সকী প্রধান মন্ত্রী@KumarJugnauth, বাংলাদেসকী প্রধান মন্ত্রী সৈখ হসিনা অমসুং @POTUS @JoeBiden উনগনি। লৈবাকশিং অসিগা ভারতকা লৈনবা মরীশিং হন্না য়েংশিন্নবা অমসুং মখা তানা মতেং পীনবা হেনগৎহন্নবা মীফমশিং অসিনা খুদোংচাবা অমা পীরগনি”।

Prime Minister's Office
PM to hold three bilateral meetings with Mauritius PM, Bangladesh PM Sheikh Hasina and US President at his residence in New Delhi
08 SEP 2023 1:40PM by PIB Delhi
In a X post, the Prime Minister, Shri Narendra Modi has informed that he will be having three bilateral meetings with Mauritius PM, Pravind Kumar Jugnauth, Bangladesh PM, Sheikh Hasina and US President, Joe Biden at his residence in New Delhi today evening.
Shri Modi also said that these meetings will give an opportunity to review India's bilateral ties with these nations and further strengthen developmental cooperation.
The Prime Minister posted on X;
“This evening, I look forward to three bilateral meetings at my residence. I will be meeting Mauritius PM @KumarJugnauth, Bangladesh PM Sheikh Hasina and @POTUS @JoeBiden. The meetings will give an opportunity to review India's bilateral ties with these nations and further strengthen developmental cooperation.”