প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
খা অফ্রিকা অমসুং গ্রীসতা চৎখিবা মহাক্কী খোঙচৎ হেক হল্লকপগা পি.এম.না ওগস্ত 26তা বেঙ্গলুরুগী ISRO তেলিমিত্রী ত্রেকিং এন্দ কম্মান্দ নেৎৱার্ক্তা চৎকনি
পি.এম.না চন্দ্রয়ান-3 মিসন্দা য়াওখিবা ISROগী বিজ্ঞানিকশিংগা ৱারী শাগনি
25 AUG 2023 7:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওগস্ত 26কী অয়ুক পুং 7:15 রোম তারকপদা বেঙ্গলুরুগী ISRO তেলিমিত্রী ত্রেকিং এন্দ কম্মান্দ নেৎৱার্ক (ISTRAC)দা চৎকনি। মহাক্কী খা অফ্রিকা অমসুং গ্রীস খোঙচৎ হেক হল্লকপগা মহাক্না বেঙ্গলুরুদা থুংগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা চন্দ্রয়ান-3 মিসন্দা শরুক য়াখিবা ISROগী বিজ্ঞানিকশিংগা উন্নগনি অমসুং ৱারী শাগনি। চন্দ্রয়ান-3গী ফাইন্দিংশিং অমসুং খুমাং চাউশিনবগী মতাংদসু মঙোন্দা পাউদমগনি।

Prime Minister's Office
Immediately after returning from his visit to South Africa and Greece, PM to visit ISRO Telemetry Tracking and Command Network in Bengaluru on 26th August
PM to interact with ISRO scientists involved in the Chandrayaan-3 mission
25 AUG 2023 7:59PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will visit ISRO Telemetry Tracking and Command Network (ISTRAC) in Bengaluru on 26th August at around 7:15 AM. He will reach Bengaluru immediately after returning from his visit to South Africa and Greece.
Prime Minister will meet and interact with ISRO scientists involved in the Chandrayaan-3 mission. He will also be briefed about the findings and progress in the Chandrayaan-3 Mission.