প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইস্লামিক রিপব্লিক ওব ইরানগী রাস্ত্রপতিগা উন্নখ্রে
24 AUG 2023 11:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ই. দা. সয়েদ ইব্রাহিম রাইসি, ইস্লামিক রিপব্লিক ওব ইরানগা জোহন্সবর্গতা ওগস্ত ২৪, ২০২৩দা ১৫শুবা ব্রিক্স মীফমগী শরুক অমা ওইনা উন্নখ্রে।
লুচিংবা অনিনা লল্লোন ইতেক অমসুং ইনভেস্তমেন্ত, লম্বী থোং, এনর্জী অমসুং কাউন্তর তেরোরিজম য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হীরম কয়াদা লৈবাক অনিগী মরী ফগৎনবা লম্বী কয়াগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি। নাকল অনিমক্না চবাহার প্রোজেক্ত য়াওনা ইনফ্রাস্ত্রকচরগী মতেংদা হেন্না খুমাং চাউশিন্নবা হোৎননবা য়ানখি। লুচিংবশিং অসিনা আফগানিস্তান য়াওনা রিজনেল দিবেলপমেন্তকী মতাংদসু মোৎ ফোংদোক্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি রাইসিবু ব্রিক্স ফেমিলীদা শরুক য়াবগীদমক হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখি।
রাস্ত্রপতি রাইসিনা প্রধান মন্ত্রীবু চন্দ্রয়ান মিসন্না মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখি অমসুং প্রধান মন্ত্রীবু ইরান্না ব্রিক্স মেম্বরশিপতা য়াওবদা ভারতনা শৌগৎপীবগীদমক থাগৎখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of the Islamic Republic of Iran
24 AUG 2023 11:23PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Dr Seyyed Ebrahim Raisi, President of the Islamic Republic of Iran, in Johannesburg on 24 August 2023, on the sidelines of the 15th BRICS Summit.
The two leaders discussed ways to strengthen bilateral cooperation in various fields including trade and investment, connectivity, energy and counter-terrorism. Both sides agreed to fast track infrastructure cooperation, including the Chabahar project. The leaders also exchanged views on regional developments, including Afghanistan.
Prime Minister congratulated President Raisi on joining the BRICS family.
President Raisi congratulated Prime Minister on the success of Chandrayaan mission and thanked Prime Minister for India’s support for Iran’s BRICS membership.