Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of the Republic of Senegal
24 AUG 2023 11:26PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Mr. Macky Sall, President of the Republic of Senegal, on 24 August 2023 in Johannesburg, on the sidelines of the 15th BRICS Summit.
Both leaders held fruitful discussions on ways to deepen their bilateral partnership across various sectors, including trade and investment, defence and security, energy, mining, agriculture, pharmaceuticals, railways, capacity building, culture and people to people ties.
Prime Minister appreciated President Sall for his participation in the Voice of Global South Summit and for his strong leadership to the Africa Union last year.
President Sall congratulated Prime Minister on the success of Chandrayaan Mission and expressed gratitude for India's efforts for African Union’s permanent membership of the G20. He appreciated Prime Minister’s leadership in advocating priorities of the developing world and conveyed his best wishes for the success of the forthcoming G20 Summit under India’s presidency.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সেনেগালগী রাস্ত্রপতি উনখ্রে
24 AUG 2023 11:26PM by PIB Imphal
১৫শুবা ব্রিক্স মীফমগী নাকলদা, ওগস্ত ২৪,২০২৩ দা জোহেন্সবার্গতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেনেগালগী রাস্ত্রপতি মেক্কি সোল উনখ্রে।
ললোন-ইতিক অমসুং শেন থাদবা, দিফেন্স অমসুং সেকুরিতি, ইনর্জি, মাইনিং, লৌউ-শিংউ, ফার্মাসিউতিকেল, রেলৱেজ, কেপাসিতি বিল্দিং, নাৎ অমসুং মীগা মীগা লৈনবা মরীশিং য়াওনা হিরম কয়াদা লৈবাক অসিগী মরীশিং চেৎশিনহন্নবা লুচিংবশিংনা কান্নবা ৱাফমশিং খন্নখি।
ভোইস ওফ গ্লোবেল সাউথ সম্মিৎ শরুক য়াবগীদমক অমসুং হৌখিবা চহিদা মহাক্না অফ্রিকান য়ুনিয়ন লুচিংখিবা অদুগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি সোল থাগৎখি।
চন্দ্রয়ান মিসন মাইপাকপগীদমক অমসুং জি-২০দা অফ্রিকান য়ুনিয়ন লেংদবা মেম্বর অমা ওইনবা ভারতনা হোৎনরিবা থবকশিংগীদমক রাস্ত্রপতি সোলনা প্রধান মন্ত্রী থাগৎখি। মালেমগী ওইনা চাউখৎপা পুরক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা লুচিংদুনা পায়খৎলিবা থবকশিং মহাক্না থাগৎখি অমসুং ভারতনা প্রসিদেন্ত ওইদুনা হন্দক জি-২০ মীফম পাংথোক্কদৌরিবা অসি মাইপাক্নবা মহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীখি।