য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা হর ঘর তিরঙ্গা কেম্পেনগী মখাদা ঙসি মহাক্কী নই দিল্লীগী ময়ুম মথক্তা তিরঙ্গা পাইহনখ্রে অমসুং তিরঙ্গাগা লোয়ননা নম্বা মহাক্কী সেলফীশু শেয়র তৌখ্রে
নিংতম নুমিৎকা মাংওইননা অতিয়াদা পাইরিবা তিরঙ্গা মিলিয়ন কয়ানা ভারতপু মীথোই মীহনবগী লমদম অমুক্কা হন্না ওইহন্নবা লৈবাক্না অমত্তা ওইনা চেল্লিবা ৱাখল্লোনগী খুদম অমা ওইরি
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌদোকখিবা হর ঘর তিরঙ্গা কেম্পেন অসি লৈবাক শিনবা থুংবদা চত্থরি
ভারত মীয়াম্না মশাগী য়ুমদা তিরঙ্গা পাইহন্দুনা মশাগী সেলফীবু http://harghartiranga.com দা অপ্লোদ তৌবীয়ু অমসুং অদোমগী মরুপশিংবু মসিমক পাংথোক্নবা পুক্নিং থৌগৎপীয়ু হায়না ঐহাক্না হায়জরি
ভারতকী অমত্তা ওইবা অমসুং নুংশি চানবগী ইথিল শকখঙলদুনা, মহাক্কী নই দিল্লীগী ময়ুমদা ঙসি তিরঙ্গা পাইহনখি হায়না শ্রী অমিত শাহনা হায়খ্রে
14 AUG 2023 1:09PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা হর ঘর তিরঙ্গা কেম্পেনগী মখাদা ঙসি মহাক্কী নই দিল্লীগী ময়ুম মথক্তা তিরঙ্গা পাইহনখ্রে অমসুং তিরঙ্গাগা লোয়ননা নম্বা মহাক্কী সেলফীশু শেয়র তৌখ্রে। শ্রী অমিত শাহনা মহাক্কী ত্বীত্তা, নিংতম নুমিৎকা মাংওইননা অতিয়াদা পাইরিবা তিরঙ্গা মিলিয়ন কয়ানা ভারতপু মীথোই মীহনবগী লমদম অমুক্কা হন্না ওইহন্নবা লৈবাক্না অমত্তা ওইনা চেল্লিবা ৱাখল্লোনগী খুদম অমা ওইরি হায়না ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌদোকখিবা হর ঘর তিরঙ্গা কেম্পেন অসি লৈবাক শিনবা থুংবদা চত্থরি হায়না কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রীনা হায়খি। মহাক্না ভারত মীয়াম্না মশাগী য়ুমদা তিরঙ্গা পাইহন্দুনা মশাগী সেলফীবু http://harghartiranga.com দা অপ্লোদ তৌবীয়ু হায়খি। মহাক্না মীয়াম্না মখোয়গী মরুপশিংদা মসিমক পাংথোক্নবা পুক্নিং থৌগৎপীয়ু হায়না মখা তানা হায়খি। ভারতকী অমত্তা ওইবা অমসুং নুংশি চানবগী ইথিল শকখঙলদুনা, মহাক্কী নই দিল্লীগী ময়ুমদা ঙসি তিরঙ্গা পাইহনখি হায়না শ্রী অমিত শাহনা হায়খ্রে। গৃহ মন্ত্রীনা ‘হর ঘর তিরঙ্গা’ কেম্পেন্দা শরুক য়াবগীদমক্তা ফংখিবা সর্তিফিকেত ওফ এপ্রেসিএসন অদুবু শেয়র তৌখি।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah today hoisted the Tiranga atop his residence in New Delhi, under Har Ghar Tiranga campaign and shared his selfie with the Tiranga
Millions of Tirangas billowing in Indian skies before Independence Day symbolize the nation's collective will to make India the paragon of greatness again
Har Ghar Tiranga campaign called for by Prime Minister Shri Narendra Modi is underway, across the country
It is my earnest appeal to the people of India to hoist the National Flag at their homes and upload selfies on http://harghartiranga.com and, also encourage fellow citizens to do the same
Shri Amit Shah said that cherishing India's spirit of unity and fraternity, he has hoisted the Tiranga at his residence in Delhi today
14 AUG 2023 1:09PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah today hoisted the Tiranga atop his residence in New Delhi, under Har Ghar Tiranga campaign and shared his selfie with the Tiranga. Through tweets, Shri Amit Shah said that millions of Tirangas billowing in Indian skies before Independence Day symbolize the nation's collective will to make India the paragon of greatness again.
Union Home Minister said that Har Ghar Tiranga campaign called for by Prime Minister Shri Narendra Modi is underway, across the country. He appealed to all the citizens of India to hoist the National Flag at their homes and upload selfies on http://harghartiranga.com. He also appealed everyone to also encourage their fellow citizens to do the same. Shri Shah said that cherishing India's spirit of unity and fraternity, he has hoisted the Tiranga at his residence in Delhi today. Home Minister also shared a Certificate of Appreciation received for taking part in ‘Har Ghar Tiranga’ campaign.